2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

سلام عزیزم ،قدم نو رسیده مبارک 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۱۲ انتقال پریود شدم  تو اینستا از دکتر لاهوتی پرسیدم میگه بخاطر پروژسترون نیس چون روزی یه ا ...

به شما هم دلیلش رو نگفتن ؟

خیلی استرس دارم 

اخه روز ۹ که به لک افتادم موعد اصلیم بود و روز ۱۲ موعدم با ال دی 

نگرانم نکنه دوباره تکرار بشه 

من ذخیره ام زیر یکه ۰/۸ دوتا لوله هام هم بستس

خوبم فداتشم الحمدالله والله ازشون خبري ندارم فكر كنم اخرش يه دستگاه سونو بخرم😂😂😂😂

خداروشکررر ک خوبی عزیزم ❤❤

عزیز دلم مامانشون خوب باشع..خودشونم خوبن 😍😍😍بخرررر بعد بده ب من😆😆😅😅

سالم باشن انشاالله عزیزم 🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خداروشکررر ک خوبی عزیزم ❤❤ عزیز دلم مامانشون خوب باشع..خودشونم خوبن 😍😍😍بخرررر بعد بده ب من😆😆😅 ...

زنده باشي خوش قلب جان انشالله كه خوب باشن من دارم همه تلاشمو ميكنم ديگه باقيش دست خداست❤️باشه باشه شريكي استفاده ميكنيم😝😝

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم. امروز رفتم اولین سونویی که در مرکز مام ازم گرفتن رو دیدم زده بود دوازده تا فولیکول یه تخمک ...

كلا ٢٧ فوليكول داشتي بعد روز بانكچر چند تخمك گرفتن ؟چون همون تعداد روز سونو اول تخمك ميكيرن  شايد   دو يا سه عدد بيشتر 

سلام گلم. امروز رفتم اولین سونویی که در مرکز مام ازم گرفتن رو دیدم زده بود دوازده تا فولیکول یه تخمک ...

پس امپول ها خيلي مهم ان كه به بدنمون بسازه چون يادمه شما پانكچر اول تخمك خيلي كم گرفتن ولي اين بار امپول ها عوض شد خداروشكر تخمك زياد بود واسه پانكچر اول ادم خودش نميدونه  بدنش به جه امپول جواب ميده وجالب تَر اينجاس بيشتر بچه ها از سينال راضي نبودن يكيش خود من ولي واسه شما جواب داد

هرکاری میکنم نمیشه😢😢😢

عزیزم تغذیتو سالم کن اصلا نیاز نیست کمش کنی. باورت نمیشه شوهر من وقتی تغذیه اش سالم شد کلی وزن کم کرد یکسره هم میخورد. در صورتی که قبلا کمتر میخورد ولی چاق تر بود. فست فود و سرخ کردنی و تمام مواد شرکتی مثل سس ماکارونی نودالیت و ادویه جات و شیرینی جات و چاییتو حذف کن. به جاش همه چیزای طبیعی بخور. هرچی دستت رسید بگو این طبیعی نیست پس ممنوعه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
 كلا ٢٧ فوليكول داشتي بعد روز بانكچر چند تخمك گرفتن ؟چون همون تعداد روز سونو اول تخمك ميكيرن &n ...

نه عزیزم همون تعداد نمیگیرن همیشه اینجور نیست تعدادی از فولیکول‌ها ممکنه  ریز باشه که اینو تو سونو اول میگن ولی این فولیکول کوچیکا به سایز مناسب نمیرسن گلم و به اصطلاح بالغ نمیشن حتی با وجود داروها. پس نمیشه گفت صدرصد همون تعداد روز عمل هم هست ممکنه تعداد خیلی تغییر کنه. من هفده تا بالغ داشتم . سونوی روز نهم پریود قبل پانکچر بیست و چهار تا داشتم از سایز ده تا شونزده شاید کوچیکتر هم بوده ولی زیر ده رو دیگه دکتر نمیشماره اون روز که یسری هاش سایزش ده بوده احتمالا اونا خوب دیگه رشد نکردن و روز عمل خداروشکر هفده تا بالغ و با کیفیت داشتم گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم ۱۲ انتقال پریود شدم  تو اینستا از دکتر لاهوتی پرسیدم میگه بخاطر پروژسترون نیس چون روزی یه ا ...

به شما هم دلیلش رو نگفتن ؟

خیلی استرس دارم 

اخه روز ۹ که به لک افتادم موعد اصلیم بود و روز ۱۲ موعدم با ال دی 

نگرانم نکنه دوباره تکرار بشه 

من ذخیره ام زیر یکه ۰/۸ دوتا لوله هام هم بستس

پس امپول ها خيلي مهم ان كه به بدنمون بسازه چون يادمه شما پانكچر اول تخمك خيلي كم گرفتن ولي اين ...

فقط آمپول نی آمپولم مهمه ولی روزی که باید عمل شیم مهمه آمپولهایی که برای نگه داشتن فولیکول‌ها میدن مهمه روزی که این آمپولها رو میزنیمم  مهمه. آمپولم از جای معتبر بخریم مهمه که شرایط نگهداریو  درست انجام بدن. دکتر و نحوه تجویز و به موقع عمل شدن به نظرم خیلی مهمه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

قدمش پراز خیرو برکت باشه برات ایشالا ۱۲۰ سال در کنار هم شادترین لحظات رو داشته باشید

مبارکه عزیزم 

ممنون از دعات 

انشاالله گل پسرت زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه❤️

بخدا اصلا ربطی نداره به اندومتریوز و فلان  فقط باید دید بدنت چه واکنشی نشون میده ب داروها من بخ ...

چقدم ذخیرت خوب بوده وای قربونت برم خیلی امیدوار شدم انشالله این دفعه داروهاتو عوض میکنه و کلی تخمک خوب داری. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤