2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684406 پست
چهار تا عزیزم. تا خدا چی بخواد گلم. بچه ها این همه جنین های عالی و درجه یک دارن میزارن مثبت نمیشن گن ...

ماهنده جون اصلا فكراي منفي نكن فداتشم من سه تا جنين گريد a داشتم كه برام بلاست كردن يدونش بلاست نشد دوتا بلاست شدن يدونه a و يدونه ab شد كه انتقال دادن شكر خدا هردوش گرفت. منظورم اينه به گريد نيست فداتشم فقط و فقط خواست خدا مهمه عزيزدلم 

خداياشكرت....❤️ 
هیچ کاری نکردم عزیزم در واقع شرایط بدنم همونی بود که سری اول بود ذخیرمم  همون بود به نظر دفعه ا ...

من پانکچر شدم امپولام سینال بود و هاش ام جی....ده تا تخمک داشتم که فقط سه تاجنین برام شد قصد دارم اگرررر خدایی نکرده جواب نگرفتم مرکزم رو عوض کنم و بگم النوا بنویسه ....حس میکنم به سینال جواب نداد بدنم فک میکردم خیلی زیاد بشن تخمک ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم خدا رو شکر این بار عالی بوده. النوا میگن خیلی خوبه. من چون کیست آندومتریوز دارم خیلی نگران تعدا ...

فدای تو گلم اصلا به چیزای منفی فکر نکن کیست هم به تعداد تخمکها  تاثیر نمیزاره توکلت فقط به خدا باشه الهی بهترین برات رقم بخوره فقط استرس نداشته باش گلم. 

بله النوا  آمپول خوبیه اکثرا میگن والا من سری اول که پانکچر شدم دکترم هیچ توضیحی نمیداد و نمیدونم وقتی سونو کرد بعد زدن آمپولم  چه تاثیری داشت روم فقط یکلام گفت عالی خوبه همین و روز عمل رو مشخص کرد تعداد بهم نگفت در نهایت هم که نتیجه...

عزیزم از دعای خیرت واقعا ممنونم الهی هممون به خواسته دلمون به زودی برسیم به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من پانکچر شدم امپولام سینال بود و هاش ام جی....ده تا تخمک داشتم که فقط سه تاجنین برام شد قصد دارم اگ ...

عزیزم انشالله بزودی نتیجه بگیری و به خواسته دلت برسی. شاید کم شدن تعداد جنین به همسرتون مربوط شه البته اگه مشکل اسپرم دارن دلیل کم شدن رو از جنین شناس بپرسید تا متوجه بشید از تخمک بوده یا اسپرم. 

مثلا من از هفده تا تخمک چهارده تا جنین شد که علت رو پرسیدم گفتن از اسپرم بوده وگرنه کیفیت تخمک‌ها خوب بوده. در نهایت انشالله با همین جنینا  مامان شی عزیزم و نخوای مرکزتو عوض کنی دیگه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
اگررر خدا بخاااددد حتماااا میشع عزیز دلم کاری ب نوع جنین نداره..بسپار ب خدااا..الهییی بهترینها رو بر ...

حتما مهربونم. خدا خدا خدا. خودم میدونم. امید به رحمتش. ممنونم عزیزم. چشم♥️♥️♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده جون اصلا فكراي منفي نكن فداتشم من سه تا جنين گريد a داشتم كه برام بلاست كردن يدونش بلاست نشد ...

آره چیکا جون. میدونم فقط و فقط خواست خداست که مهمه. بخدا دل به رحمتش بستم❤️ 

کیا تازه انتقال دادن

سلام عزیزم. من انتقال دادم. خراش سرپایی هم دوم پریود برام انداخت. اولیه. اگه مثبت شدم تو گروه میگم ببین گلم. بسپار به خدا عزیزم

سلام عزیزم. من انتقال دادم. خراش سرپایی هم دوم پریود برام انداخت. اولیه. اگه مثبت شدم تو گروه میگم ب ...

انشالله به همین ماه عزیز و مبارک مثبت میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏