2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684410 پست
چهار تا عزیزم. تا خدا چی بخواد گلم. بچه ها این همه جنین های عالی و درجه یک دارن میزارن مثبت نمیشن گن ...

اگررر خدا بخاااددد حتماااا میشع عزیز دلم کاری ب نوع جنین نداره..بسپار ب خدااا..الهییی بهترینها رو برات رقم میزنه و دلتو شاااادد میکنه..ماهنده جون..هر روز سوره یس بخوون..خیلی خوبه.. 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انشاللهههههه. دقیقا همه چی دسته خداس دکترا واسطه هستن مرسی که پیام دادی خیلی آرومتر شدم دیگه الان اس ...

قربونت دوست عزیزم😘 یه کم استرس عادیه دیگه چون ادم فکرش بهم میریزه که کار درست و انجام بده 

پنج شنبه دکتراش کیا هستن می دونی ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جونیااااا کی اینجا تپلی بودههه میکرو کرده جواب گرفتههه؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم اگر اضافه وزن داری حتماااااا حتماااا وزن کم کن

خیلییییی تاثیر داره 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
داروهام  سینال  و اچ ام جی کارما بود عزیزم همه سایز مناسب نبودن که یسریاش کوچیک بودن عزیزم ...

بازم خدا رو شکر این بار عالی بوده. النوا میگن خیلی خوبه. من چون کیست آندومتریوز دارم خیلی نگران تعداد تخمک و جنین هستم کاش منم سالم بودم خیلی سخته. فدای مهربونیت بشم انشالله که شما هم انتقال بدی و بشی مامان جون گلم. مرسی که وقت گذاشتی خیر ببینی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت دوست عزیزم😘 یه کم استرس عادیه دیگه چون ادم فکرش بهم میریزه که کار درست و انجام بده  پن ...

نه نمیدونم ولی فردا زنگ‌میزنم میپرسم حتما انشالله که دکترای خوبی باشن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میشه بگی دفعه دوم چه کار کردی که تخمکات زیاد شد....داروهات هر دو دوره چیا بودن؟؟

هیچ کاری نکردم عزیزم در واقع شرایط بدنم همونی بود که سری اول بود ذخیرمم  همون بود به نظر دفعه اول به موقع عمل نشدم شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی من کار خاصی نکردم تو هر دو سری.

سری اول آمپول اصلیم النوا بود گلم . سری دوم مرکزمو عوض کردم و آمپولم سینال و اچ ام جی کارما  بود. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بازم خدا رو شکر این بار عالی بوده. النوا میگن خیلی خوبه. من چون کیست آندومتریوز دارم خیلی نگران تعدا ...

بخدا اصلا ربطی نداره به اندومتریوز و فلان  فقط باید دید بدنت چه واکنشی نشون میده ب داروها من بخدا هیچ مشکلی ندارم ولی با سینال کلا هف هشت تا تخمک درست میکنم  ذخیرمم چهاره ولی خب این امپول نساخت بهم حالا همه امیدم اینه این سری داروم عوض بشه بلکه نتیجه بخش باشه