2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
دخترها دکتر مژگان شهاب الدینی میشناسید؟ من میخوام برای زایمان با ایشون وقت بگیرم. بیمارستان عرفان، ل ...

بله عزیزم من میشناسم 

خیلی از اطرافیان پیش ایشون زایمان کردن و خیلی راضی بودن 

خدایا شکرت 
مرسی گلم نه نزدیک نیستم وگرنه حتما میرفتم حالا زنگ میزنم میپرسم ببینم چی میگن اینجور که معلومه باید ...

خواهش عزیزم. قربونت برم که میگی مامان ماهنده🥰🥰🥰 انشالله زودی کارات انجام بشه و مامان بشی مهربونم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوبه که راحت مشاوره میشدی. منکه مطب میرفتم اینقدر هم شلوغ بود چندساعت کلی معطلی داشت یبار یه خان ...

ای بابا. اره ما هروی جنین شناسو ندیدیم با دکترم زیاد در ارتباط بودیم شکر خدا. البته من خیلی کلید بودم مرتب میرفتم برای سوال😂😂😂

عزيزم جند ميلي گرمبود قرصش روزي يكي خوردين؟ببخشيد سؤال زياد پرسيدم 

عزیزم روزی دو تا میخورم روش نوشته پنج. هر دوازده ساعت

من ديروز رفتم استراديول خارجي خريدم حالا تاثيرش را ميگم  من اولين باره دارم انتقال ميدم ن ...

عزیز دلم این پودر که گفتين داروخانه داره. ممنونم اگر خوب بود بهم بگي 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

دوستای گلم زنگ زدم‌ پاسخگویی ابن سینا گفت نمیدونم دکتر طرازی روز چهارم انجام میده یا نه ولی زنگ زدم مطبش منشیش گفت تا روز چهارم انجام میده حالا من ببینم فردا چی میشه انشالله که پنجشنبه پری بشم و راحت شنبه برم دعا کنید برام دلم نمیخواد با پزشک جایگزین باشم محتاج دعای تک تکتون هستم❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون منم لکه بینی قطع شده بود خوشحال بودم باز امروز دو سه قطره خون اومد.برای چیه به نظرت؟چکار کن ...

چي بگم والله عزيزم هرروز اوضاع جديد داريم. استراحت كن شيافتو استفاده كن با مركزت يه تماسي بگير نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
یاامام رضا ادرکنی. منم امروز صبح کلی برای مصیبت اباعبدالله گریه کردم گفتم اقاجان ماطاقت منفی شدن ندا ...

فداي دلت بشم تو ديگه الان مامان ني ني هاي تو دلت هستي باهاشون حرف بزن بهشون استرس وارد نكن تا محكم بچسبن به دلت براي امام رضا نذر كوچولويي بكن حاجتتو ميگيري انشالله😍❤️

خداياشكرت....❤️