2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
یکی از فاکتورهام لب مرز بود. TPO بالا هم داشتم. در نهایت بهم هیدروکسی داد، آنوکسا و آسپرین هم داد.

واسه انتقال اول نميدونستينtpoبالاست ؟يعني دليل منفي شدن  ايمني بدنتون بود؟

ديگه واسه انتقال دوم به جز اين داروها كار ديكه اي براتون انجام نداد؟خودتون مكمل جيزي خوردين قب ...

من کلا با طب سنتی اصلا پیش نرفتم. ولی دکتر خیلی چیزها داد. اونایی که به ایمنی انعقادی ربط داشت رو بهتون گفتم.

ماکاویت، ویتامین E، استرادیول، فرتیل سی ام. شاید بازم بود یادم نمیاد.

البته من سیکل لانگ بودم. فرتیل سی ام رو از پریود دوم داد فکر کنم. از اول نداد. یادم نمیاد متاسفانه عزیزم. ولی به قول بچه ها طرازی خیلی محتاطه، دارو زیاد میده کلا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

سلام نازنین جون. مبارکه. نامدار باشه و سلامت انشالله🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
واسه انتقال اول نميدونستينtpoبالاست ؟يعني دليل منفي شدن  ايمني بدنتون بود؟

میدونستم بالاست. دکترم یه نفر دیگه بود. توجهی نکرد به این موضوع. گفت این برای بعد از بارداری اهمیت داره که منجر به سقط نشه، نه الان

دخترها دکتر مژگان شهاب الدینی میشناسید؟ من میخوام برای زایمان با ایشون وقت بگیرم. بیمارستان عرفان، لاله، شریعتی و نمیدونم چندتای دیگه هستن. ظاهرا دکتر ریلکس و با آرامشیه. نظری دارید در این مورد؟

عزیزم آخه الان پری هم میشدی روز اولت حساب نمیشد این فقط یه لکه. فردا نمیتونی بری مطب؟  اگر فرد ...

نه دکتر فردا نیستش شانس من. الان زنگ میزنم مطبش امروز هستش ازش میپرسم ببینم قبول میکنه. فدات خیر ببینی که جواب دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
هميشه ميگه اول تا سوم پريودي بيا، ولي ايندفعه به من گفت استراديول رو روز سوم شروع كن روز پنجم بيا سو ...

باشه عزیزم خیر ببینی دستت درد نکنه. حتما زنگ میزنم انشالله

عزیزم معمولا میگن خونریزی باز بشه الان زوده فک کنم. روز اول هم بری باید چک کنن ببینن فولی هات چطوره ...

چه خوبه که راحت مشاوره میشدی.

منکه مطب میرفتم اینقدر هم شلوغ بود چندساعت کلی معطلی داشت یبار یه خانمه میگفت تایک ونیم شب تومطب بودم.

یسری رفتم دکتر یه مهربرام بزنه منشی نذاشت برم دکتر را ببینم خودش رفت برگه رابرد واومد

یا رب العالمین
عزیزم معمولا میگن خونریزی باز بشه الان زوده فک کنم. روز اول هم بری باید چک کنن ببینن فولی هات چطوره ...

مرسی گلم نه نزدیک نیستم وگرنه حتما میرفتم حالا زنگ میزنم میپرسم ببینم چی میگن اینجور که معلومه باید خونریزی کامل باشه بهتره. مرسی مامان ماهنده جون