2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
قربونت برم عزیز دلم...دعااا کردم برا شمااا..برای همههه...الهییییی ب حق همین ماه عزیز خدا دامن همه ی ...

انشالله به حق فاطمه ی زهرا همه دل شاد بشیم و مادر❤️🌷🌷 بی نهایت ممنون از لطفت. خیر ببینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

سلام عزيزمممم تبريك ميگم،به سلامتي، قدمش پر از خير و بركت باشه😍🌷 انشاالله تنش سلامت باشه. خداروشكر كه حالتون خوبه، مراقب خودت و نيني باش عزيزم😘 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيز دلم، انشاالله با دعاهات😘 فك نكنم جاي ديگه باشه، ابن سينا و مطب هست، تا جايي كه ميدونم. چ ...

نه الان زنگ زدم گفت شنبه و سه شنبه هست فقط. میگم ببخشید راحت میگما من الان رفتم سرویس بعد روی دستمال یه رگه خیلی کمرنگ خون دیدم خیلی کمه همراه با ترشح بود هر موقعه اینجوری میشم شبش حتما میشم به نظرت امروز دکتر قبول میکنه سونوم کنه وقتی هنوز خون کامل نیومده و دارو بده برای شروع سیکل یا حتما باید خونریزی کامل باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو مرکز ما که میگن حتما باید خونریزی جاری بشه عزیزم

مرسی گلم خب پس حتما همینه الان زنگ زدم ابن سینا گفت به پاسخگویی زنگ بزنم اگه ایراد نداره روز چهارم برم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

الهی قربونت برمممم مامان جدییید، مبارکههههه، خداروشکررررر که هر دو خوبین الان. عزیییزممممم مبارک مبارک      

@نازنینnazi     @ماهنده     @دارچین98

عزیزم آخه الان پری هم میشدی روز اولت حساب نمیشد این فقط یه لکه. فردا نمیتونی بری مطب؟ 

اگر فردا دکتر رو پیدا نمیکنی بنظرم امروز برو منم یکبار همین کارو کردم البته دکتر گفت خونت جاری میشد میومدی بهتر میدیدم ولی با این حال سونو کرد و داروهامو نوشت 

نه الان زنگ زدم گفت شنبه و سه شنبه هست فقط. میگم ببخشید راحت میگما من الان رفتم سرویس بعد روی دستمال ...

هميشه ميگه اول تا سوم پريودي بيا، ولي ايندفعه به من گفت استراديول رو روز سوم شروع كن روز پنجم بيا سونو. ولي چون دارو ميخواد بهت بده، ساعت ٣/٣٠ زنگ بزن مطب شرايطت رو به منشي بگو كه از دكتر بپرسه، بگو اگه دكتر صلاح ميدونه امروز به من وقت بديد. انشاالله كه ميگه شنبه بيا. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی گلم خب پس حتما همینه الان زنگ زدم ابن سینا گفت به پاسخگویی زنگ بزنم اگه ایراد نداره روز چهارم ب ...

عزیزم باز هم از دکترت بپرس،شاید داد داروهات رو، روز چهارم بعضی دکترها قبول نمیکنند ، منتظری که میگفت مشکلی نیست، ولی خیلی هاشون میگن تا روز سوم فقط

دوستای گلم من خیلیییی ببخشید الان رفتم سرویس دستمال کشیدم توی ترشحات خیلی کم رگه خونی بود قبلا هم ای ...

عزیزم معمولا میگن خونریزی باز بشه الان زوده فک کنم. روز اول هم بری باید چک کنن ببینن فولی هات چطوره تا واسه بیشتر شدن بهت دارو بدن. حالا اگه نزدیکی و پول ویزیت برات مهم نیست برو مشاوره بگیر. من خیلی میرفتم با دکتر خودم مشاوره میگرفتم. البته مرکز ما ویزیت مشاوره نمیگیره

من اولين انتقالمه يكي از بچه ها ازمايشش رو كذاشت منم دكتر اينجا بردم برام نوشت ، شما بعد ازمايش مشكل ...

یکی از فاکتورهام لب مرز بود. TPO بالا هم داشتم. در نهایت بهم هیدروکسی داد، آنوکسا و آسپرین هم داد.

یکی از فاکتورهام لب مرز بود. TPO بالا هم داشتم. در نهایت بهم هیدروکسی داد، آنوکسا و آسپرین هم داد.

ديگه واسه انتقال دوم به جز اين داروها كار ديكه اي براتون انجام نداد؟خودتون مكمل جيزي خوردين قبل انتقال گرميجات؟

عزیزم مبارک باشه.انشاالله قدمش پرخیر و برکت باشه برات.عزیزم هر موقع شیر دادی برای من دعا کن.من الان هفته ۸ هستم امروز چند قطره خون اومد خیلی استرس دارم.

ماهنده جوووون مبارکه ، الهی که خیلی زود خبر مادر شدنت رو بهمون بدی🥰🥰🥰عزیزم گفتم فسقلی های ما شیطو ...

نغمه جونم اومدی🥰 اره وروجک بازی رو از الان شروع کردن😅😅😅 خدا کنه به حق این ماه رحمت نا امید نشیم🤲♥️