2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

@ماهنده    سلام عزیز دلم..همین الان اومدم سایت فقطططططط ب خاطر اینکه ببینم انتقال دادی؟؟؟؟

تو پستها دنبالت میگشتم...تا دیدم پستو باورت میشههه اشک نو چشمان جمع شددد..خدا رو صد هزاااار مرتبه شکرررر..الهییی دو هفته ی دیگه بیای و بازم از معجزه ی خدا بگیییی..دلم کلییییی روشنه😍😍😍😍😍😍😍 الهییییی بچسبن ب دلت محکممم..صحیح و سالم بغلشون بگیریییی🤗🤗🤗🤗❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
همون ماه که پانکچر شدی انتقال هم داشتی عزیزم؟

حالا که خیره و قسمت بوده بری اینجا انشالا خدا کمک میکنه اینبار مامان میشی ولی مهسیما جان تونستی حتما فریز انتقال بده نزار با انتقال فرش جنین هاتو هدر کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضخامت باید چند باشه؟؟

عزیزم تو مقالات نوشته نه تا یازده مطلوبه پایین تر باشه خوب نیست و بالاتر هم باشه شانستو کم میکنه نه اینکه نگیره اصلا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شرایطش خوبه خودمم خونریزی شدید داستم تواتاق عمل خیلی دردکشیدم ولی بازم خداروشکر خوبم الان ...برای همتون دعاکردم الهی این لحطه ی شیرین   قسمت تک تک خانومای منتظر بشه ..نینی هم نازداره همش خوابه شیرنمیخوره...

@ماهنده    سلام عزیز دلم..همین الان اومدم سایت فقطططططط ب خاطر اینکه ببینم انتقال دادی؟؟ ...

ای جااااانم تمنای مهربون. مرسی عزیز دلم. خیر دل پاکتو ببینی. ترخدا برام دعا کن. خدا یهو امروز نور امید بهم نشون داد. دعا کن از درگاه رحمتش ناامید برنگردم. انشالله شما هم زودی میری تو چرخه ی انتقال و مامانی نازی میشی♥️♥️♥️♥️

کجا بودی نازی جون. ترخدا برام دعا کن🤲♥️

گلم خیره انشالا منم رفتم سونو این دفعه هم همون ۴تا تخمک دید انشالا کیفیتشون خ‌ب باشه من به همینم راضیم حالا هفته دیگه بریم پیش دکتر ارولوژ ببینیم چی میگه 

گلم خیره انشالا منم رفتم سونو این دفعه هم همون ۴تا تخمک دید انشالا کیفیتشون خ‌ب باشه من به همینم راض ...

وای عاااالیه. خیلی خوبه خدا کنه اینام گرید عالی بشن برات و مامانت کنن🥰🥰🥰

سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

نازنین جونم تبریک میگم خانومی . قدم نورسیده مبارک .خداروهزار مرتبه شکر هردوتون سالمید 

سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

به به مبااااارکه   قدمش پر خیر و برکت باشه براتون عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم مبارک باشه به سلامتی بیای خونه 

خداروشکر خیالت راحت شد

چرا خونریزی داشتی؟؟

خدایا شکرت 
اینا رو طرازی نوشته؟ طرازی برای منم فقط کلی همینا رو نوشته بود. چرا ناقصن. شما چند بار انتقال منفی د ...

برای منم همینا رو نوشت دکتر طرازی البته من منفی نداشتم ولی خودم بهش گفتم‌ میشه برام بنویسی اول گفت نیاز نیست ولی بعد دید ناراحت شدم‌گفت اینا رو برات مینویسم بده. آنا جون هم که دید گفت فاکتورای مهم رو برام نوشته انشالله که خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بخدا صبحی بفکرت بود از دوستان پرسیدم گویا کسی ازتون خبری نداشت.بادیدن این پیام کلی ذوق کردم .بازم تبریک میگم 

سلام عزیزم به سلامتی خدا رو شکر که هر دو صحیح و سالم هستید قربونش😍 برای ما منتظرا هم دعا کن گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤