2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست

بعد از اون رفتم پیش دکتر زرنانی که مشکلات نقص ایمنی رو بررسی کرد و چند تا توصیه واسه دکتر طرازی نوشت و ازش خواهش کرد طبق این دستورات بده جلو،دکتر طرازی هم دلش نخواست طبق اونا بده جلو،بازم ای وی اف من منفی شد

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکشنبه هم رفتم پیش دکتر آقا حسینی، کاملا بی میل و رغبت،تا ببینم باقی کار من چی میشه

عزیزم به نظرم یه جا ادامه بده طرازی خیلی دکتر مهربونیه چه طور حرف دکتر زرنانی رو قبول نکرده. مراکز ناباروری بری خیلی زودتر به جواب میرسی انشالله اونجا دیگه همه چی رو برات چک میکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
زیر نظر دکتر قوامی ای وی شدم و منفی شد،بهشون گفتم واسه من آزمایش ایمنی بنویس،قبول نکرد گفت باید ۳ با ...

عزیزم ببخشید مشکل نقص ایمنی تون چی بود؟منظورم اینه کدوم آیتم مشکل داشت 

منم ۵بارمنفی شدم اما بازم کامل ازمایش ها روبرام نمینویسن

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
اهان انشالله خیره عزیزم منم انوکسا اسپرین از امروز فولیک اسید استرادیول دوتاشیاف پروژسترون ویکی خورا ...

انشالله با همینا مثبت میشی♥️🌷میگم من همش کمرم درد میگیره این لا اون لا میشم. به دفعه هم واسه آمپول به شکم خوابیدم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم ببخشید مشکل نقص ایمنی تون چی بود؟منظورم اینه کدوم آیتم مشکل داشت  منم ۵بارمنفی شدم اما ب ...

خیلی مشکل دارم،اما این آزمایش رو نمیدونم چرا باید التماس کنیم تا بنویسن،بنظرم برو پیش دکتر زرنانی،متخصص ایمونولوژی، کلینیک نیکان،ازش بخواه برات مینویسه،فقط هم پنجشنبه ها هست،چند روز قبلش تماس بگیر وقت بگیر

میگی قرص جلوگیری نداده،چند تا تخمک داشتی شما؟

من دفعه اول ۸تاتخمک که ۶تاش میکرو شد ۳تاجنین که ضعیف بودن نموندن.دفعه دوم ۱۵تاتخمک که ۸تاش خوب بود ومیکرو شد و۸تاجنین شد.دفعه دوم متفورمین وفرتیل اید وژل رویال هم داشتم

یا رب العالمین
من دفعه اول ۸تاتخمک که ۶تاش میکرو شد ۳تاجنین که ضعیف بودن نموندن.دفعه دوم ۱۵تاتخمک که ۸تاش خوب بود و ...

همون ماه که پانکچر شدی انتقال هم داشتی عزیزم؟

انشالله با همینا مثبت میشی♥️🌷میگم من همش کمرم درد میگیره این لا اون لا میشم. به دفعه هم واسه آمپول ...

اخیی عزیزم نه من هیچی علائم ندارم خخخ فکرکن ازروز4دنبال علایم😂😂😂

اشکال نداره برای امپول لحظه ای

اخیی عزیزم نه من هیچی علائم ندارم خخخ فکرکن ازروز4دنبال علایم😂😂😂 اشکال نداره برای امپول لحظه ای

نه کمردردم قدیمیه واسه همین این لا اون لا میشم عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰