2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044672 بازدید | 684402 پست
ای جان عزیزم منم که هفته چهارم خود بخود سقط شد  علتش رو نگفتم به شما😞

نه والا علتش نگفتن ، فقط دکتر گفت ۱۵ تا ۲۰ درصد بارداری ها به سقط منتهی میشه ، همین 

گفت جای نگرانی نداره دوباره میریم برای تلاش مجدد😖😖

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم راستي شما روز اول سونو شدين پيش دكتر عليرضايي  كلا چند فوليكول داشتين ؟

سلام. الان حضور ذهن ندارم ولی یادمه گفت ذخیرم  خیلی خوبه حالا سونومو  دارم ولی الان دردسترسم  نیست اگه خواستی فردا تعداد دقیقشو  بهت میگم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
اخه نیازه بخرم؟؟ راستی من استراحت بیشترمیشینم رومبل یادرازمیشکم وتوخونه راه میرم خوبه؟؟ یااشکال داره ...

نمیدونم عزیزم باید از دکترت بپرسی نیاز بزنی یا نه 

استراحت خوبه اشکال نداره بشین فقط زیاد خم و راست نشو قدم بزن تو خونه 

چون بارداریم پر ریسک بود. این بیشتر سر در میاورد. طرازی مطبش هم خیلی بهم دور بود. هر چند الان هم اون ...

ایشالله که دوران بارداریتو عالی بگذرونی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
قبل حاملگی ۱۲ رو ۸ بود. حالا تا ۱۴ میره مرسی عزیزم ❤️

حتما خورد خوراکتو چک کن مواظب باش بیارش پایین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به منم بعد ۷ روز بود فکر کنم امپولم همون النوا بود بعد از هفت روز بهم سینال داد شماهم ۷ روزو امپول د ...

از روز اول پی دی هوموگ داشتم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هیچی خواهر جان بدون دلیل نی نی قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم ، فقط خداروشکر کورتاژ نکردم ، شما بعدش ...

خواهر خیلی متاسفم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جانم عزیزم درکت میکنم خیلی سخته من خودم دو بار تخمکشی داشتم بدون جنین انگار 40تومن ریختیم تو آتیش ...

حالتو میفهمم واقعا سخته ....امیدوارم مصلحت خدا با خواسته ما یکی باشه وبزودی به خواسته مون برسیم وتمام دغدغه هامون هزینه های بارداری باشه

نپرسیدم ولی اینجا رم گرون کردن ویزیتو سنو شده ۱۲۲۵۰۰گفتن هزینه ی انتقالم قبلا ۱۸۰۰بود شده ۲۴۰۰یه خان ...

حیف بود اگه گرون نکنن 

بیچاره ماها چقدر باید خرج کنیم آخرشم معلوم نیست نتیجش