2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
یکی از ماماها  بهم گفت هروز نخور زیاده هفته ای دو تا یا سه تا بخوری کافیه. نه من رویال ژل نگرفت ...

سلام عزيزم راستي شما روز اول سونو شدين پيش دكتر عليرضايي  كلا چند فوليكول داشتين ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم. شما میدونید سرم  ivig کدوم داروخانه ها تو تهران دارن؟؟؟؟ من سقط مکرر هستم اگ ...

سلام عزيزم زنگ بزن به ١٩٠ ، بهت ميگن كدوم داروخونه ها دارن. داروخانه هايي كه بهت ميگن رو زنگ بزن بعد برو، چون ممكنه توي سيستم زده باشن كه دارن ولي نداشته باشن. حتما زنگ بزن بعد برو

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام شب بخیردوستان خوبین? میگما من زیاد دیگه درازنمیکشم ومیشینم رومبل ضررنداره؟؟  زیادی دراز بک ...

عزيزم تبريك ميگم بالاخره خدا خواست و انتقال دادي🌷 انشاالله به سلامتي به دلت ميچسبن و روزاي خوبي رو باهاشون سپري ميكني عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
حتما حتما اگر لايق باشم عزيزم❤️

چيكا جون خوبي؟ اوضاعت خوبه خداروشكر؟

سلام عزيزم زنگ بزن به ١٩٠ ، بهت ميگن كدوم داروخونه ها دارن. داروخانه هايي كه بهت ميگن رو زنگ بزن بعد ...

زنگ زدم به ۱۹۰  میگه تو سیستم ننوشته کدوم داروخانه ها 

ولی خودت به داروخانه های دولتی زنگ بزن

نازیلا منم همچین اتفاقی برام افتاد با قرص زیر زبونی سقط کردی؟ دردت خیلی زیاد بود؟ من مردم بخدا خیلی ...

عزیزم شما کی سقط کردی ؟ چند هفته ؟

اره عزیزم منم با قرص سقط کردم و خیلی هم درد داشت 🤕🤕🤕🤕 

عزیزم آزمایش ایمنی انعقادی داده بودم ، گفت مشکلی نداره 🥴🥴🥴

البته نمیدونم ، من خیلی آزمایش دادم ، خیلی هم هزینه کردم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم تبريك ميگم بالاخره خدا خواست و انتقال دادي🌷 انشاالله به سلامتي به دلت ميچسبن و روزاي خوبي رو ...

سلام به روی ماهت اره خداروهزارشکر بخداقسم انتظار بعدانتقال خیلی راحتتره ,یعنی اخرش ترکیدم مطب کلی گریه کردم وخداخواست همون موقع انتقال دادم. 

ممنونم خاله جونشون دعاکن گرفته باشن وبمونن. بنظرت استراحتام درچه حده؟ اصلااینبار نمیتونم هی بخوابم بعدشم کلی امیدوارم😁😁😁

سلام فقط انتقالی هابایدتوتاپیک باشن من نمیتونم بمونم منم یک ماه باردارم

سلام میتونی چرا نتونی عزیزم خوش اومدی. مبارکت باشه با آی وی اف یا طبیعی باردار شدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤