2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
مرسی از راهنماییت،  شما اول جنین فریز کردی بعد عمل کردی؟  یا بعدش وارد سیکل شدی و اینکه ...

من اول پانکچر شدم جنین فریز کردم بعد عمل کردم چون لکه بینی داشتم دکترم گفت عمل کن ، بعدا فهمیدن اندو دارم و چسبندگی ، چون اندومتریوز من ریز ریز بود تو سونو نشون نمیداده ... چسبندگی هم تا روده پیش رفته بود و تخمدان سمت چپ درگیر کرده بود ، بیشتر تو لگن بوده ... 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بهترین کار رو میکنی عزیزم.چشم اگه قابل باشم حتما دعات میکنم منم سال پیش که میکرو کرده بودم سقط شد چن ...

من که دیگه پول ندارم بخوام امسال پیگیری کنم خوبی جون 😓😓 مجبورم فعلا صبر کنم تا اوضاع یکم نرمال بشه ... من ۳ تا جنین دیگه دارم که کیفیتش پایین ، نمیدونم برم انتقال بدم یا نه 

گریدشون ۲ تا c و ۱ دونه ab  

سقط خیلی سخته واقعا ولی میگن رحم آماده میشه 

فعلا مجبورم دلمو به همین چیزا خوش کنم 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الونوا آخه واقعا خوبه من با گونال خارجی ۱۲تا تخمک داشتم به نظرم باز الونوا بگیر پی دی هوموگ هم بهم د ...

به منم بعد ۷ روز بود فکر کنم امپولم همون النوا بود بعد از هفت روز بهم سینال داد شماهم ۷ روزو امپول دیگه ای نداشتید یا از روز اول پی دی رو بهتون داد

نازیلای عزیز کامل متوجه نشدم چی شد ولی به درستی درکت میکنم ‌. از خدا میخوام به زودی یه کوچولوی ناز ب ...

هیچی خواهر جان بدون دلیل نی نی قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم ، فقط خداروشکر کورتاژ نکردم ، شما بعدش طبیعی اقدام کردید یا جنین انتقال دادید ؟ چند ماه باید صبر کنم ؟

والا کل زندگیمون دگیر بچه دار شدن شدیم ، فعلا حال روحی بد نیست ، سرکار میرم و ورزش و موسیقی و.... نزاشتم به افسردگی برسه 😉😉

نه متاسفانهههه وبااین حال قطعا اونهاتبدیل کیست میشن ومن بیچاره بایدابشون کنم

چیا تبدیل به کیست میشن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چطور نداد دکترت. یه زنگ بزن بهش. من سه تا hcg تو برنامه ی بعد انتقال دارم. 

عه چه جالب ب منم ندادن. کلا بعد انتقال امپول نداشتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم اره درسته من حاضرم تانه ماه ازاینهابزنم فقط بیان وروجکها😍😍😍 خداخیر بده همه اونها که ...

انشالله عزیزم. التماس دعا🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عه چه جالب ب منم ندادن. کلا بعد انتقال امپول نداشتم. 

اره گلم یه شیاف هم برام نوشتن. پروژسترون دقیقا بعد انتقال بزارم و سه تا آمپول hcg. بقیه امپول ها هم ادامه مثل انوکسا و پروژسترون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام  عزيزم يادمه گفتي سهيلا عارفي تعيين جنسيت انجام نميده ولي ميكن انجام ميده تو بيمارستان بهم ...

والله من نگفتم شاید یکی دیگه گفته نمیدونم من اصلا ایشونو نمیشناسم باهاشم ویزیت نشدم

فولیکول هادیگه. 

اهااان. چقد خنگ شدم خواهر  

اره گلم یه شیاف هم برام نوشتن. پروژسترون دقیقا بعد انتقال بزارم و سه تا آمپول hcg. بقیه امپول ها هم ...

برا من فقط شیاف داده بودن. دلم میخواد این بار رفتنی بگم آمپول بده شاید تاثیرش بیشتر باشه به جای شیاف.

البته انوکسا هم اضافه میشه این دفعه