2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
اوووه خدا قوت عزیزم. ان شاالله با فسقل های شیرین خستگی از تنتون دربیاد

ایشاالله😂😂فک کن تو مطب دکتر طرازی که عصر بودم چشمای منو همسرم از بی خوابی شب شده بود کاسه خون 

من گیج ومنگ بودم 

همینجور پاهام میخورد پشت میز طرازی 😂گفتم حالا طرازی میگه این چقد گیجه 

تعادل نداشتم دیگه

قربون خدا برم من صبرم کمه...ان شالله خدا خودش ی نگاه کنه به ما....انقدددررر هرلحظه دعا میکنم میگم نک ...

نه اصلاااااا. خدا اگه دوس نداشت انقد تو دینش سفارش ب دعا نمیکرد.   بخدا خدا عاشق مونه فقط ما (خودمو منظورمه ها) یادمون میره گاهی

هیییییچ دعایی بی اجابت نیس تو عالم.

یا همونو ک میخوای میده یا وقتش نیس میذاره سر وقت مناسبش میده

یا خیلی بهتر از اونو میده 

یا اون کلا ب صلاح نیس نمیده ولی تو قیامت اساسی جبران می کنه.

روایت داریم ک تو قیامت خدا انقد عوض دعای مستجاب نشده ب ادم میده ک ادم ارزو می کنه ک کاش هییییچ کدوم دعاهام تو دنیا مستجاب نمیشد  

خلاصه که خدا هیچ وقت تو شرمندگی ما نمیمونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله😂😂فک کن تو مطب دکتر طرازی که عصر بودم چشمای منو همسرم از بی خوابی شب شده بود کاسه خون  ...

ااااااااای جاااااانم عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه اصلاااااا. خدا اگه دوس نداشت انقد تو دینش سفارش ب دعا نمیکرد.     بخدا خدا عاشق مونه فق ...

اخه میبینی بعضی جاها میگن به زور ازخدا چیزیو نخواین....ای خدا دل من و تمام بچه های این تاپیک رو شااااد کن زود زووود ان شالله

ایشاالله😂😂فک کن تو مطب دکتر طرازی که عصر بودم چشمای منو همسرم از بی خوابی شب شده بود کاسه خون  ...

عزیزم ما هم با اینکه از ساری رفتیم هلاک برگشتیم شب. الان میگم خوب شد اینجا انجام دادیم من همش مرکز بودم رو سرشون غر هم میزدم. الان اگه خدا بهم لطف کنه و مثبت بشم شاکرم ولی اگه بخوام بیام تهران انقدر تجربه کسب کردم که خیلی رفت و آمدهای غیر ضرورم حذف میشه.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
والا عزیزم اگه آندومتریوز من پیش دکتر پادمهر میرم که فلوشیپ لاپاراسکوپی داره اما عملم رو قراره اگه ...

دکترپادمهر کدوم بیمارستان؟ منم میتونم با دکتر اصف جاه باشم اخه شنیدم سخت قبول میکنه؟

منظورت اینه بهتره که شهر خودمون انجام بدیم ؟

نمیدونم عزیزم تصمیم با خودته. بستگی داره تو شهرتون مرکز خوب داشته باشه یا نه. ولی اینکه بخوان بگن اهدایی بگیری همون تهران بری انجام بدی بهتره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم منم سه بارکنسل شداخردکتردیدمیگم اثرنداره استرادیول گفت باشه نمیدم مدل ای یو ای دارو داد و ...

مهربون‌‌جون‌فولکول‌داشتی‌هم‌بازانتقال‌دادن

نگفتن‌نبایدفولکول‌داشته‌باشی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
@زینبی_بابا     سلام عزیزم دکتر مشایخی نبود دکتر حافظی ویزیتم کرد گفت پریودیت من ...

سلام

دکتر منم مشایخی

پریودم خیلی منظمه

ولی سیکل لانگ برام انتخاب کرده

حتما ب جز نظم پری دلیل دیگه ای هم داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت❤ دو کیلو عزیزم مامانم که فوت شده خانواده شوهرمم خیلی اهل مراعات نیستن بخاطر کرونا میترسم تر ...

روح مادرت شاد 

ای خدا عزیزم 

اشکال نداره گلم تو میتونی 

سارا یادته هیچکس پیشش نبود ولی گذشت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷