2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
عزیزم من باید لاپارسکوپی وهیسترو بشم .شما میدونید کدوم دکتر توابن سینا کارش عالیه؟

والا عزیزم اگه آندومتریوز من پیش دکتر پادمهر میرم که فلوشیپ لاپاراسکوپی داره

اما عملم رو قراره اگه خدا بخواد پیش دکتر آصف جاه انجام بدم که ایشونم فوق تخصص لاپاراسکوپی هستن اما ایشون بیماریتان لاله هستن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
[QUOTE=186255890]چقد روحیه ات ستودنیه عزیزم امیدوارم خیلی زود دوباره خنده از ته دل رو لبات بیاد شما ...

مرسی از راهنماییت، 

شما اول جنین فریز کردی بعد عمل کردی؟ 

یا بعدش وارد سیکل شدی و اینکه کجاها درگیر آندومتریوز بود؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستت درد نکنه که داری راهنمایم میکنی خدا خیرت بده. دکتر طرازی وقتی دید کیست آندومتریوز دارم گفت پایی ...

قطعا همینه وقتی دکتر بهت میگه نیاز نیست مطمئن باش میدونه رو کیفیتت اثر نمیذاره که میگه برو تو سیکل

بی شک کلی جنین خوب برات تشکیل میشه و انتقال میدی و صاحب یه دوقلوی ناز میشی

ببخشید عزیزم شما قبل امپولات ورزش داشتی با النوا چی بهت داد امپول دیگه

سلام عزیزم من اصلا و ابدا حتی پیاده روی هم ندارم چه برسه به ورزش.من تا سرکوچه هم با ماشین میرم و میام به شدت تنبلم در این زمینه.با الونوا بهم پی دی هوموگ هم داده بودن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم من اصلا و ابدا حتی پیاده روی هم ندارم چه برسه به ورزش.من تا سرکوچه هم با ماشین میرم و میا ...

مرسی عزیزم گفت احتمالا باز بهم النوا بده اون بار ۱۲تخمک داشتم به نظرت بهش بگم امپولمو عوض کنه تخمک بیشتر بگیرن یا اینکه خودشون براساس شرایط بدن میدن اخه من زخیرمم شکر خدا خوبه

مرسی عزیزم گفت احتمالا باز بهم النوا بده اون بار ۱۲تخمک داشتم به نظرت بهش بگم امپولمو عوض کنه تخمک ب ...

الونوا آخه واقعا خوبه من با گونال خارجی ۱۲تا تخمک داشتم به نظرم باز الونوا بگیر پی دی هوموگ هم بهم داده بودنا علاوه ب  الونوا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واای خوبی جونم 😔😔 چقدر خوبه پیام دادی 💚  خیلی برام دعا کن عزیزم چون سقط خیلی سخته مخصوصا با ...

بهترین کار رو میکنی عزیزم.چشم اگه قابل باشم حتما دعات میکنم منم سال پیش که میکرو کرده بودم سقط شد چندماه گریه میکردم فقط.واقعا درکت میکنم.خدا بهت صبر بده و مطمئن باش مثل من سال بعدش میده.انشاله سال بعد این موقع به زایمانت نزدیکه.خدا فک کنم تا اخرین لحظه وتا قرون آخر پولمون امتحان میکنه بعد بچه میده😂

شما قدر خودتون رو بدونید که تهران هستید بهترین دکترا هستن دکترای تهران عالی هستن  اگر بدونی من ...

یه سوال میگم جریمه نشدین  اخه من بااینکه ۳۰کیلومتر فقط تاخود اصفهان فاصله داریم ولی مجبوریم بااسنپ بریم ک جریمه نشیم

سلام دوستان 

امیدوارم حال همتون خوب باشه . فرصت نکردم چند روز بیام و از اخبار به دورم . کیا باردار شدن انشالا ؟ از لی لا جون خبری نیست ؟ چند پیام آخر رو خوندم ولی پیامی ازش ندیدم . نازنین جون نگران نباش انشالا به خوشی زایمان میکنی و خیالت راحت که بچه کامله . فریبا جون پسرت زردیش چند بود که بستری شد ؟ من همچنان درگیر شیر دادن هستم و پسرم اصلا سینه رو نمیگیره👩‍🍼