2777
2789
عنوان

خدایا شکرت پسرمو بهم بخشیدی

187 بازدید | 9 پست

خدا خیلی بزرگه خیلی وقت بود خدارو فراموش کرده بودم اینقد مشکلات زیاد بود که خدارو فراموشم شده بود باخودم میگفتم من این همه مشکل دارم خدا کجاست لابد نیست دیگه،

فکر میکردم بدبخترینم چقد ناشکری میکردم چقد اه میکشیدم،چقد کینه ای بودم چقد زندگیو سخت میگرفتم،

تااینکه پسرم مریض شد ومشکوک به سی اف بود سه ماهه دارم سخت ترین روزای زنگیمو سپری میکنم فهمیدم مشکلات قبل ازبیماری پسرم سوتفاهم بوده،راضی بودم تموم زندگیم آتیش میگرفت فقط منو پسرم باهم زیرچادری زندگی میکردیم فقط پسرم سالم بغلم بود،نگاهش میکردم دلم آتیش میگرفت،اونجا بود که یاد خدا افتادم گفتم خدایا منو ببخش شرمندتم که اینقدازت دور شدم الان خیلی به خدا نزدیک شدم هرروز باهاش حرف میزنم خدا خیلی بزرگه خدا همه جا باماست خدا خیلی بخشنده و مهربونه،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی که همیشه سالم و سلامت باشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"