2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
اصلا هم سخت نیست عزیزم درسته ماها همه مشکلاتی داریم ولی خدا رو شکر علمشم هست واقعا من خیلی خوشحالم ت ...

پروانه جون ايشاله اينبار حتمامثبت ميشي  راستي پروانه دكترت نكفت كه تو تعيين جتسيت جنين به خاطر اينكه يه سلول ازش بر ميذارن ضعيف ميشه و به اين خاطر احتمال بارداري كم ميشه ؟ من اينو تو مقاله تو نت خوندم 

دوستای گلم نزدیک اذانه ازتون خواهرانه میخوام که برام دعا کنید وقتی پانکچر شدم تخمک زیاد داشته باشم و کلی جنین برام تشکیل بشه امروز نمیدونم چم شده ولی خیلی نگرانم چون من کیست آندومتریوز دارم همین فکرمو درگیر کرده خیلی دل شکستم. دوستون دارم خوبه که هستید ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به من که همش میرم تو اینترنت سرچ میکنم 😭

نه بابا اکثر  خوبه جواب

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان من دو بار سیکل انتقالم بخاطر ضخامت پایین کنسل شده کسی ميتونه کمک کن

از روز اول دوم پریودی لوبیا سبز بخور عزیزم. پی آر پی هم انجام بده که ضخامتتو بالا ببره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
شرایط شما هم کپ شوهر من هست  مورفو ۱ دیی اف ای ۱۴

خوبی چکار کردی خداروشکر اومد پایین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزای دلم. به خدا میام اینجا کلی امیدوار میشم. ممنونم عزیزم حتما🥰🥰❤️❤️🌷

قربوونت برم. خدا میدونه منم چقد امید میگیرم اینجا از شماها

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه ها 

طاعات و عبادات قبول 

من امروز صبح عمل هیسترو کردم هم پولیپ داشتم که برداشتن هم گفتن انگار رحمم قوس داشته خراش دادن که ظاهرا باعث سقطم بوده  

انشاالله ماه بعد انتقال میدم 

التماس دعا از همگی

منم ابن سینا گفت اندو دارم ولی نیاز به عمل نیست حالا من باید پانکچر کنم ببینم چقد برام جنین تشکیل می ...

شما تا اونجایی که من میدونم کیست اندومتریا داری و اون خطرناک نیست و تا وقتی بزرگ نشده جای نگرانی نداره

مال من روده و لگنمو کامل درگیر کرده اصلا نگران نباش خواهشا به هرچی فکر کنی همون میشه ها، به چیزای خوب فکر کن انرژی مثبت جذب کن عزیزم

من شرایطم خیلی با شما فرق داره توروخدا حرف من باعث نشه یه وقت فکرای منفی کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما تا اونجایی که من میدونم کیست اندومتریا داری و اون خطرناک نیست و تا وقتی بزرگ نشده جای نگرانی ندا ...

فدات شم من خودم همیشه به فکر کیستم هستم ولی امروز پیام شما رو هم که دیدم یکم نگران شدم🤭 ولی اصلا فکرت درگیره من نباش من کلا استرسیم. نه کلینیک آندومتریوز ابن سینا گفت آندومتریوزه کیستم. ولی روده  و کلیه اینا رو درگیره نکرده سونو مخصوص هم شدم بردم دکتر شادجو دید گفت نیاز به عمل نیست حالا انشالله که برام جنین تشکیل بشه میترسم آخرشم نیاز به عمل باشه و اینا درست بهم نگفته باشن 

فدات شم من خودم همیشه به فکر کیستم هستم ولی امروز پیام شما رو هم که دیدم یکم نگران شدم🤭 ولی اصلا فک ...

عزیز نیاز به عمل هم باشه بهتره که بعد از پانکچر عمل بشه 

پس نگران نباش 

بهرحال بعد از پانکچر میشه یه بررسی مجدد کرد

عزیز نیاز به عمل هم باشه بهتره که بعد از پانکچر عمل بشه  پس نگران نباش  بهرحال بعد از پا ...

خب آخه زهرا جون دوستمون که بالا گفتن پانکچر کرده فقط از ۱۸ تا تخمک فقط سه تا جنین براش تشکیل شده میگم شاید واسه منم همینجور بشه