2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای ماهنده جون فکر کن پنج تاش هم بگیره 😬 اونوقت کمک بخوای ما نمیایم ها میگیم یادته حرف ما رو گ ...

😅😅😅 راضیم والله انقدر درد کشیدم همش میگم چند قلو هم بشه رو سرم میزارم. انشالله خودت هم چند قلو بیاری من نیام کمک😂😂😂 خدا کنه خدا کنه دل ما هم شاد بشه تو این ماه رحمت❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم اصلا نگران نباش به خداسه تا انتقال داد سه قلو هم شد یکیشو ریداکت کرد 

خوشبحالش. انشالله خدا به منم رحم کنه❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲 ممنونم که گفتی. التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ازمایش دو ماه پیش همسر من دی اف ای 24بود الکارنتین ، سن پلاس ، امپول hmg, فولیک اسید ، کوکیوتن ...

مرسی عزیزم

چقدر عالی خداروشکر ک پایین اومد. منم امیدوار شدم قطعا برای ما هم زمانی ک سیکلو شروع کردیم همینجور پایین اومده بوده

کاملا درسته فقط با رژیم درست و مکمل میشه دی اف ای رو کنترلش کرد

ما هم معجون عسل ک رویال و گرده گل و جنیسینگ داخلش بود خوردیم و تمام پرهیزات غذایی رو رعایت کردیم 

و قرص و مکمل و سردکردن بیضه و ورزش تو خونه و..

یعنی تو بهترین شرایطمون بودیم ولی دیگه ازمایش دی اف ای رو مجدد ندادیم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عهههههههههههههههههه دمپایی لازم شدیا ماهنده جون. این حرفا چیه دختر؟ نی نیامونو ناامید نکن. اونا مام ...

عزیزای دلم. به خدا میام اینجا کلی امیدوار میشم. ممنونم عزیزم حتما🥰🥰❤️❤️🌷

ممنون عزیزم الان میرم میبینم  وقت که نه آمپولامو شروع کرده بودم که جوابش آزمایشش اومد ۱۰ر ...

تو همین ده روز مدام همسرت از کیسه یخ یا اب سرد استفاده کنه

سیب زمینی و نشاسته مصرف نکنید

عصرها نخود و پیاز آبپز کنید

صبحونه نیمرو تخم مرغ و پیاز سرخ شده . لبنیات کامل حذف

خرما زیاد بخورید

تا میتونید میوه و سبزیجات بخورید

انشالله نتیجه ی خوبی بگیرید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من دو بار سیکل انتقالم بخاطر ضخامت پایین کنسل شده کسی ميتونه کمک کن

مهربون جون شما فکر کنم قبلا ضخامتت پایین بود گلم می تونی دوستمون رو راهنمایی کنی

@مهربون21

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان من دو بار سیکل انتقالم بخاطر ضخامت پایین کنسل شده کسی ميتونه کمک کن

سلام عزیزم منم سه بارکنسل شداخردکتردیدمیگم اثرنداره استرادیول گفت باشه نمیدم مدل ای یو ای دارو داد و خدا رو شکر این بار خوب بالارفت. وهمچنین چندتافولیکول خوبم داشتم.انگار ازروز3پریود روزی دوتا لتروزل داد بعدم یک سینال اف 75واحدی همینا فقط بودن وضخامت رشدکرد

اصلا هم سخت نیست عزیزم درسته ماها همه مشکلاتی داریم ولی خدا رو شکر علمشم هست واقعا من خیلی خوشحالم ت ...

مرسی از صحبتات بهم انرژی داد ولی من الان و توی همین حدود سن نی نی میخوام من چون کیست آندومتریوز دارم خیلییییی نگرانم انشالله که هممون زود به مراد دلمون برسیم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤