2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
از امروز منتظریم هر روز بیای بگی بچه ها من هیچ علایمی ندارم. چراااا؟؟ 😂

خخخ عزیزم ایول عالی گفتی. ولی نترس اونونمیگم چون اصلا نمیخوام به علائم فکرکنم فقط میگم بمونید کوچولوها. دعاکن عزیزم برای منم باجوجه های نازت. خیلی ناراحتم ازاینکه روزه نمیتونم بگیرم. 

برای خودت ونی نی هاصلوات فرستادم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز شماهم با دکتر طرازی هستی؟شرایط شوهرت چطور هست؟

اره عزیزم منم بیمار ایشونم شوهرم مورفو یک و تحرک صفره و دی اف ای 14

کلی هم امپول و دارو مصرف کرد ولی فقط دی اف ایش تغییر کرد که دکتر اراسته همون اولش بهمون گفت برای میکرو فقط دی اف ایش برام مهمه که بشه زیر 15که خداروشکر شد 

باشه روی چشمام خواهر جون. مرسیی خدا دوقلوهات حفظ کنه براتون صلوات میفرستم صحیح وسالم بیان بغلت.  ...

سلام مهربون جان چیکار کردی سیکل انتقال جدید شروع کردی؟

خدایا شکرت
سلام مهربون جان چیکار کردی سیکل انتقال جدید شروع کردی؟

سلاممم عزیزم چطوری؟ وای من بی معرفتوببخش تگت نکردم دخترکجای کاری؟؟😂😂😂دیروز دوتافسقل ناز انتقال دادم دعاکن بگیرن عزیزم اینباربرام

خخخ عزیزم ایول عالی گفتی. ولی نترس اونونمیگم چون اصلا نمیخوام به علائم فکرکنم فقط میگم بمونید کوچولو ...

عزیزم روحیه ات رو حفظ کن. الان آخه باید فکر بچه‌هات باشی نه روزه. با اشتها غذا بخور بچسبه به جون نی نی ها 😍😍

اینهمه منتظر روز انتقال بودی، حالا ببین غصه چیو میخوریا

عزیزم روحیه ات رو حفظ کن. الان آخه باید فکر بچه‌هات باشی نه روزه. با اشتها غذا بخور بچسبه به جون نی ...

چشم عزیزم راستش بخوای تنهامیشم میشینم حرف میزنم بعدم میخندم که دیونه ام ها. اره راست میگی هاوالله چندماه منتظرانتقال فسقلیابودم. انشالله خدابخواد بعداکه بیااومدن میگیرم. چقدر انرژی خوبی میدی فداتشم عزیزدلیییی. 

سلاممم عزیزم چطوری؟ وای من بی معرفتوببخش تگت نکردم دخترکجای کاری؟؟😂😂😂دیروز دوتافسقل ناز انتقال دا ...

بسلامتی عزیزم ان شالله هر دو میگیره مامان دوقلوها میشی 😍 من ویزیت شدم دکتر حافظی بهم گفت سیکل نچرال بگیر منم خودم و سپردم بخدا

خدایا شکرت
بسلامتی عزیزم ان شالله هر دو میگیره مامان دوقلوها میشی 😍 من ویزیت شدم دکتر حافظی بهم گفت سیکل نچرال ...

ممنون عزیزدلم دعاکن لطفابرام سرافطاراینها. خداروشکر اره استرس رو بیخیال شو, باورت میشه؟ من اینماه که اصلا به فولیکول فکرنمیکردم7تافولی خوب داشتم دکترگفت انتقال نداشتی پانکچرت میکردم