2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نازنین جان برا شما هم ؟ دکتر همسرت نگفت مجدا ازمایش بدین؟ من پرسیدم امکان داری خطای ازمایشگاه باشه؟ ...

هر دو بار همون مام انجام دادیم دفعه پیش ۳۸ بود اینبار شده۵۵!! هنوز دکتر ندیده 

ولی کلا دفعه پیش هم دکتر اطرج گفت به هرحال چون باید تسه بشه لازم نیست صبر کنیم بیاد پایین چون هم اونجا dfi پایینتره هم تضمینی نیست بیاد پایین

که همینطورم شده تازه بالا هم رفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چرا☹️ با دکترش مشورت کن حتما عزیزم‌. میگم بودن کسایی که با دی اف آی بالا هم باردار شدن. توکل کن ...

واقعیتش نگرانیم بیشتر همینه با این همه زحمت جنین تشکیل بدیم و انتقال بدم و بعد خدای نکرده سقط بشه سختتره که! 

ازطرفی ما همه چی رو رعایت کردیم چون اصلا از قبلش هم بخاطر مشکل معده همسرم سالم خور و پاستوریزه بود 

دکتر دفعه پیش میگفت ممکنه بخاطر واریکوسل شدیدش باشه و اسپرما تو مسیر خراب میشن برای همین به تسه امیدوارم کرد

به نظر من دکتر اطرج جوری با این قضیه برخورد میکنه که انگار طرف سرما خورده، همین قدر ساده 😂 به خاطر ...

نغمه جون بنظرم جنس خودشونو بهتر میشناسه بهشون سخت نمیگیره 😉 آخه اونا مثل ما خانما جون سخت نیستن که!همسر من از وقتی مشکلش رو فهمیده دچار اضطراب و تپش قلب شده!!! تازه من اصلا نه بهش سخت گرفتم و نه گیری دادم کلی باهاش همدلی کردم همش زوم کردم رو مشکل خودم ولی باز آب روغن قاطی کرده 🤔 

سلام به نظرتون من  با این وضعیت محدودیت ها چطوری برم دکتر اصلا نمی دونم هستن یا نه یک سال تخمک ...

عزیزم مراکز باز هستن، هم می تونید با هواپیما یا اتوبوس برید یا اینکه نامه از دکتری که براتون میکرو انجام میدن بگیرید ببرید فرمانداری نامه تردد میدن بدون اینکه جریمه شید برید یه شهر دیگه برای ادامه میکرو.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
واقعیتش نگرانیم بیشتر همینه با این همه زحمت جنین تشکیل بدیم و انتقال بدم و بعد خدای نکرده سقط بشه سخ ...

اره عزیزم. متاسفانه مشکل همینه ولی وقتی چاره ای نباشه کاری هم نمیشه کرد جز اینکه بسپری دست تقدیر عزیزم‌. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم مراکز باز هستن، هم می تونید با هواپیما یا اتوبوس برید یا اینکه نامه از دکتری که براتون میکرو ا ...

دکترم فقط حضوریه حتی تلفن نداره اتوبوسم که نمیشه خطرش زیاد هواپیما هم نداره

سلام دوستان من ۳۸هفته هستم دیروز به خواست خودم nstدادم  که ضربان قلب بچه رو ۱۹۵بود وبستریم کردن ...

عزیزم استرس نداشته باش الان اصلا نارس نیست وزنش هم که خیلی خوبه

دنبا بیاد اگه حال عمومیش خوب باشه اصلا دستگاه نمیره 

ایشالله این چند روز هم به خیر میگذره و به سلامت دنیا میاد

اگه ۳۸هفته رو پر کردی و‌استرس داری بگو دربیاره بچه رو که خیالت راحت شه

خدایا شکرت 
خیلی ممنونم عزیزم دلگرمی دادی بهم ...اره با پریودی ۳۸هفته و۱روزم ...

خواهش میکنم واسه من دکترم بیشتر عجله داشت اول گفت ۶ اسفند بعد گفت نه فشارت بالاست دیابتم داری ۴ اسفند منم میخواستم ۳۹ بشم  طبیعی بشم نشد تو هم اول به حرف دکترت گوش بده اگه موافق بود زودتر در بیار واسترس ممنوع

بالای ۳  خوبه دیگه از حالا اماده باش  استرس نداشته باش  خودت بهتر میدونی ۳۸ هفته دیگه ...

اره درسته ولی ازاونورم شوهرم دوس داره اردیبهشتی بشه میگه صبرکنیم برای اول یادوم ولی من استرس میگیرم 

اره درسته ولی ازاونورم شوهرم دوس داره اردیبهشتی بشه میگه صبرکنیم برای اول یادوم ولی من استرس میگیرم& ...

ببین دکترت اگه میگه اوکی بروچند روز دیگه انشاالله بخیر میگذره