2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
[QUOTE=186155336]ببین تا چند ۳ روز بعد سقط هنوز ویار داشتم 😑😑 تازه امروز خوب شدم ، ممنونم گلم 💚 م ...

مررررسی عزیز دلم 💚💜❤ خدا از دهنت بشنوه گلم

خودت خوبی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چرا عزیزم باردار بودم ولی متاسفانه قلب بچه وایستاد 🤦‍♀️ واقعا تا ۳ ماه تموم نشده به هیچ کسی نگید با ...

متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم بخدا .خودتو ناراحت نکن گلم ایشاالله ک معجزه ی خدا واست اتفاق بیفته وجبران همه ی سختی هایی ک کشیدی بشه منم قبل عید انتقال دادم و توعید منفی شدم حالا کیت تخمک گذاری گرفتم و تواقدامم شاید فرجی بشه طبیعی باردارشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت ممنون که جواب دادی  پس امیدوار باشم آخه dfi همسرم رفته بالاتر ۳۸ بود شده ۵۵!! خیلی ناام ...

نازنین جان حتما با دکتر اطرج مشورت کن، ببین برای ما که وضعیت خودمون برای ای وی اف نامطلوبه ریسک نکن، حتما حتما پیگیر شو، بگو اگه واقعا تاثیر داره نهایتش تخمک فریز کن

مررررسی عزیز دلم 💚💜❤ خدا از دهنت بشنوه گلم خودت خوبی ؟

فعلا خوبم خدا رو شکر.اما لکه بینی دارم.دیروز هم دکتر بودم گفت موردی نداره.اما باز خودم استرس دارم.نازیلا جون انوکسا میزدی؟

سلام دوستان من ۳۸هفته هستم دیروز به خواست خودم nstدادم  که ضربان قلب بچه رو ۱۹۵بود وبستریم کردن ...

وقتی سونو خوبه اصلا به نارس بودن فکر نکن زردی ربطی به هفته نداره دختر من ۶ بود فقط یک شب بستری شد اگه طبق اخرین پریودی ۳۸ باشی  بچه کامله  میتونند در بیارند وگرنه اگه بخوای بیشتر بمونه این همه استرس الکی  خوب نیست.

نازنین جان حتما با دکتر اطرج مشورت کن، ببین برای ما که وضعیت خودمون برای ای وی اف نامطلوبه ریسک نکن، ...

نغمه جون همسر شما هم مشکل  dfi داشتن؟ نظر دکتراطرج درمورد dfi  چیه؟

سلام عزیزم امروز رفتی دکتر چی شد دارو داد

سلام عزیزم اره رفتم کیوتن بهم داد گفت اینم بخور همه ازمایشام خوب بود ان شاءالله پریود شدم باید برم برای شروع امپولا 

راستی همسرمم ازمایشش هیچیش عوض نشده بود فقط دی اف ای از 24اومده بود روی 14که دکتر گفت واسم این مهم بود بقیه واسه میکرو خوبه توکل بخدا 

نغمه جون همسر شما هم مشکل  dfi داشتن؟ نظر دکتراطرج درمورد dfi  چیه؟

نه عزیزم، البته ما یک بار ازمایش دی اف ای دادیم که خوب بود، ولی تحرک و مورفو رو هم تو مام هم تو رویان ازمایش دادیم که هر دو جا صفر بود، بدون علت، دیگه بعدش ازمایش ندادیم ببینیم تغییری کرده یا نه، همسر من اهل سیگار و فست فوده و اصلا هم حاضر به مراعات نیست😐

دکتر یادمه میگفت وقتی تسه میشن انگار اسپرمی که از بیضه به دست میاد دی اف ای کمتری داره، البته خیلی مطمئنم نیستم 

نه عزیزم، البته ما یک بار ازمایش دی اف ای دادیم که خوب بود، ولی تحرک و مورفو رو هم تو مام هم تو ...

به نظر من دکتر اطرج جوری با این قضیه برخورد میکنه که انگار طرف سرما خورده، همین قدر ساده 😂

به خاطر همین اقایون هیچ وقت دلواپس نمیشن

عزیزم ازم درمورد دی اف ای پرسیدی رویان برای ما تست دی اف آی نخواست کلا ارولوژ مرکز اهل تجویز داروی ...

عزیزم ازمایش دو ماه پیش همسر من دی اف ای 24بود الکارنتین ، سن پلاس ، امپول hmg, فولیک اسید ، کوکیوتن  و گرده گل با مخلوط عسل مصرف کرد دیروز دی اف ایش شده بود 14

در کنارش اب خنک برای بیضه گاهی وقتا و مصرف سبزی خوردن فراوون و پیاده روی انجام داد 

امیدوارم ب دردت بخوره 

دکتر ما که گفت واسه من دی اف ای مهمه