2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نترس گلی بزن عزیزم سوزن حتی یک میلی متر هم نیست اونجا قشنگ 4_5 سانت مساحت داره ها😂😂😂

زینبی جان به من هیوسین هم دادن بخورم. همه میخورن؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس گلی بزن عزیزم سوزن حتی یک میلی متر هم نیست اونجا قشنگ 4_5 سانت مساحت داره ها😂😂😂

زينب جون ما اخرين امپولمو امروز زدم از فردا بجاي امپول بايد روزي سه تا شياف مصرف كنم 

يه راهنمايي ميخواستم من امپولمو صبح ٨/٣٠ ميزدم يه شياف ١٠ صبح ميذارم يه شياف ١٠ شب بخاطر خونريزي دو هفته پيشم مجبور شدم اينكارو كنم خداروشكر دو روزه لكه بينيم قطع شده الان بنظرت از فردا همونجوري ادامه بدم يعني شيافو همون ساعتي كه امپول ميزدم بذارم بهتره؟

خداياشكرت....❤️ 
انوکسا رو نمیدونم یخچالیه یا نه، روی پاکت دارو نوشته تو چه دمایی نه گلم روزه به صلاح نیست ولی باز ا ...

والله موندم چیکارکنم... امروز یادم رفت بپرسم بعدکلی زنگ زدم برنداشتن. بنظر فردا بگیرم? کلی غذا بخورم به دلم میاد... نمیدونم چه حالت بدی گیر افتادم. میترسم عمدی حساب بشه

اااا خداروشکر ایشالله کل بارداریت راحت باشی

ممنونم عزیزم. وای اره کلی خوشحال شدم. جاش خیلی دردناکه. ازدکترپرسیدم اگرامپول موثرتره من تحمل میکنم گفت نه اصلافرقی نداره 

اسمش فرنوژست هست بصورت خوراکی بااب یا واژینال

روی پوست چجوری جذب میشه؟    

والا منم اولین بار بود میشنیدم

دکتر علیرضایی مرکز مام برام تجویز کرد

گفت بچسبون رو رون پا یا بازو

۲۴ ساعت بمونه 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

عزیزم خیلی متاسفم خیلیییییی ناراحت شدم هر چی بگیم از درد شما کم نمیشه انشالله که خدا بهت صبر و آرامش بده و طبیعی مامان بشی جونم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم. وای اره کلی خوشحال شدم. جاش خیلی دردناکه. ازدکترپرسیدم اگرامپول موثرتره من تحمل میکنم ...

چه جالب منم یادم‌باشه به دکترم بگم همینو بده.قیمتش چنده؟

شاید گرونه که دکترا بیشتر میخوان امپول تجویزکنن

یا رب العالمین
سلام دوستان گلم ، چند وقت نبودم ، همگی حالتون خوبه ؟ من که بچه ام عمرش به دنیا نبود و رشدش تو هفته ...

عزیزدلم باریکلا به این انرژی و حس خوبی ک داری

انشالله همون ماهی ک انتظارش رو نداری به آرزوت برسی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جون الان برای شما dfi چند شده که رفتید تو سیکل پانکچر؟ 

بخاطر اینکه قبلا تعداد اسپرم زیر دویست هزارتا بود توی ازمایش عدد دی اف آی مشخص نشد ارولوژها معتقدن مردایی ک تعداد اسپرمشون کمه نباید این ازمایش رو بدن چون نتیجه اش مشخص نمیشه. ما هم ب درخواست جنین شناس دادیم ک جواب نداشت

بعد ک رژیم رعایت کردیم تعداد شد یک میلیون ولی دیگه دوباره ازمایش دی اف آی رو تکرار نکردیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فک کن دنبال اهدایی بود😁

میبینی توروخدا😂😂😂

آخی چقدر این مدت غصه خورد

ماهنده جون این عکس 

بالاخره تونستم آپلود کنم

https://uupload.ir/files/6kyf_۲۰۲۱۰۴۱۷_۲۳۳۸۱۵.jpg

باورم نمیشه،آخه چرا،تو که صدای قلبشو تازه شنیده بودی؟خیلی ناراحت شدم نازیلا جون😔انشاالله خدا خودش ب ...

والا نمیدونم عزیزم ، من حتی لکه بینی هم قطع شده بود و همه چیز خوب داشت پیش میرفت ، دیگه مصلحت خدا بود 🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نازيلا جون قلبم به درد اومد الهي بميرم😭😭😭😭😭اخه چرا؟ تو كه سونو رفته بودي همه چي خوب بود چي شد ي ...

مرررسی عزیز دلم ، نگوووو گلم دور از جووونت 😘😘 تو الان باید سالم و سرحال بالای سر بچه هات باشی 😇 دیگه خدا خواست اینجوری پیش بره 

دلیل مشخصی نداره یا هنوز نفهمیدن علت این اتفاق چی میتونه باشه 🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم