2777
2789

آره خیلی. اینجا هم خیلیا میومدن خصوصی می‌گفتند روت کراشیم بیشترشون خانم بود😑چندتاشونم تو تاپیک ها بهم گفتند واقعا تعجب کردم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

پسره زل میزد توی چشمام چشم ازم برنمی‌داشت 

بهش نگاه میکردم چند ثانیه چشم تو چشم باید می‌شدیم تا نگاشون برداره آخر اومد پیشنهاد دوستی داد که رد کردم 

یکی دیگه هم بود اصلا نگاهم نمیکرد،ولی وقتی پیشش بودم سنگینی نگاهشو حس میکردم

با خانودش چند بار رفتیم بیرون حتی دقت کردم ریز نگاه هم نمیکرد به بقیه دخترا .آدم درونگراییه

یه روز خونمون بود دور هم بودیم با خانوادش 

داشتم میخندیدم ریز ریز یهو دوباره سنگینی نگاهشون حس کردم و نگاش کردم دیدم با چه لبخندی داره نگاه من میکنه 

قبلا که انقدر حواسش بود سریع نگاشو برداره ولی این بار کلا یه عالم دیگه بود خیلی طول کشید تا به خودش بیاد😂باد چند وقت اومد خواستگاری 

یکی دیگه هم از اقوام نزدیکمون بود اصلا از حرکاتش متوجه نشدم تا وقتی غیرمستقیم خودش بهم گفت،ولی همیشه میخواست منو بخندونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره زل میزد توی چشمام چشم ازم برنمی‌داشت بهش نگاه میکردم چند ثانیه چشم تو چشم باید می‌شدیم تا نگاشو ...

اینی ک تعریف کردی منو یاد ی پسره انداخت تا منو میبینه سرشو میبره تو سقف ب صورت کاملا ضایع منم ب سقف نگاه میکنم ببینم داره ب چی نگاه میکنه میبینم هیچی نیست سفیده

بچها میگن این یارو همش بهت نگاه میکنه ولی من هیچوقت متوجه نگاهش نشدم تبریک تولدمم ۵ خط نوشت فرستاد😂من قبل اینکه این تبریک تولد پر شور رو بگه فکر میکردم که ازم متنفره ک اینقد راهشو کج میکنه

😂😂😂😂😂😂منو ک پدر مادرمم دوست ندارن چ برسه بقیه ادما😂فقط دوست صمیمیم دوستم داره ک اونم دختره مت ...

باور کن ممکنه ی کسایی روت کراش داشته باشن ک عمرا فکرشو نمیکنی. مثلا من دو تا پسر عمه داشتم هر دوتاشون منو دوس داشتن ولی من اصن نمیفهمیدم با یکیشون ک همش دعوا میکردم 😐😐اونیکیم ک ده سال ازم بزرگتر بود و خیلی آدم سنگین و متینی ب نظر میومد عمرا فکرشو نمیکردم 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اینی ک تعریف کردی منو یاد ی پسره انداخت تا منو میبینه سرشو میبره تو سقف ب صورت کاملا ضایع منم ب سقف ...

نه این اصلا ضایع نبود 

به خودم شک کردم😂

اون آخریه که گفتم تا خودش نگفت نفهمیدمم همه بهم میگفتن زل میزنه بهت اما من هیچوقت متوجه نشدم 

باور کن ممکنه ی کسایی روت کراش داشته باشن ک عمرا فکرشو نمیکنی. مثلا من دو تا پسر عمه داشتم هر دوتاشو ...

من مطمئنم کسی ازم خوشش نمیاد چون ن خوشگلم ن اروم و باکلاس خیلی پر سروصدا و وراج و زشتم

نه این اصلا ضایع نبود به خودم شک کردم😂اون آخریه که گفتم تا خودش نگفت نفهمیدمم همه بهم میگفتن زل میز ...

اره منم بهم میگن بهت زل میزنه وای چقد این نگات میکرد وای فلان 

منم میگم عه؟ چ جالب چون من هروقت چشمم بهش خورد تو سقف بود

من مطمئنم کسی ازم خوشش نمیاد چون ن خوشگلم ن اروم و باکلاس خیلی پر سروصدا و وراج و زشتم

این چه حرفیه عزیزم .اتفاقا پسرا از دخترای وراج و پر سر و صدا خوششون میاد و مطمعنم زشت ک نیستی خیلیم زیبایی فقط اعتماد ب نفس داشته باش

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

اره 

من سال کنکورم کتابخونه میرفتم.سالن کتابخونه خواهران برادران جدا بود اما تو حیاط و برا قهوه خوردن باهم برخورد داشتیم

ی پسره بود خیلی ب من نگاه میکرد خب منم توجهی نداشتم.کلا خیلی کم میومدم تو حیاط

بعد فهمیدم تایمشو با تایم ناهار من هماهنگ کرده میاد بیرون.من کلا نیم ساعت برا ناهار بیرون بودم.عصرا هم میرفت ی قهوه میخوردم.هرموقع نکاه میکردم اونم بود و داشت بهم نگاه میکرد . 

یکبارم گفت دارم میرم قهوه بگیرم براشماهم بگیزم😂منم فقط نگاهش کردم چیزی نگفتم

تا اینکه بعد دوماه دیدم تو تلگرام پیام داده ایدیمو از یکی دخترا گرفته بود .منم مسلما گفتم کنکوریم نمیتونم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یعنی تا اعتراف نکنم نمیفهمه ؟ چ خوب پس هیچوقت لو نمیرم❤️

خانما وقتی نخوان خیلی سخت میفهمه ادم

ولی من تنهاباری ک خودم قبلش متوجه شدم اینجوری بود که 

خیلی محافطه کارو محتاط حرف میزد و عمل میکرد

یکم اعتمادبنفسش پایین بود

کم حرف بود

نگاهشو میدزدید .

یکم مصنوعی طور..

نمیدونم پجوری منظورمو برسونم

درحالی ک بعدش ک گفت و همه چی روال شد کاملا برعکس اونی بود ک دیدم ازش!

خانما وقتی نخوان خیلی سخت میفهمه ادمولی من تنهاباری ک خودم قبلش متوجه شدم اینجوری بود که خیلی محافطه ...

منم با همه مث خر میخندم ولی کسی ک ازش خوشم میاد تنها کسیه ک آدم حسابش نمیکنم😆

منم با همه مث خر میخندم ولی کسی ک ازش خوشم میاد تنها کسیه ک آدم حسابش نمیکنم😆

دست خودم نیست اصلا مکانیسم دفاعی بدنم در برابر لو رفتنه واقعا دوست ندارم بدونه چون پسرا بفهمن دوستشون داری از چشمشون میوفتی

اره چتونه😁برعکسید

خوب آخه خیلی رفتارای ضد و نقیضی داره خیلی گیجم میکنه

تا من وارد یجا میشم ک اون هس نگاهشو هی میدزده ب سقف خیره میشه بعد میام خونه ومیبینم درخواست فالو داده اکسپت میکنم فردا باز تو دانشگاه باسنش رو میکنه سمتم باز میاد تو اینستا عکسایی ک استوری میکنم رو لایک میکنه دوباره تو دانشگاه وایسادم بچها میگن وای چقد این نگات میکرد درحالی ک اصلا من متوجه نشدم باز میام خونه تولدمه استوری میذارم ۵ خط تبریک مینویسه باز میرم دانشگاه منو میبینه مسیرشو کج میکنه از مسیری میره ک ی لامپ توش روشن نیست ک فقط من نباشم 

بخدا شما پسرا بدترین

یروز چنان سرشو برد تو سقف من ک اومدم ک رفیقش بهش گفت چته تووو