2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
جانم گلی

فداي مهربونيت بشم دوستم. بابت عفونت ادراري سوال داشتم كه خداروشكر دو روزه زياد اب ميخورم خيلي بهترم. زينبي جون طول سرويكس ٣٦ براي بارداري دوقلويي كم هستش؟

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم این لطف تو رو بهم میرسونه یه دنیاممنونم.  توکل بخدا انشالله همینطوره. خداانشالله بر ...

عزیزم ان شاالله که مامان میشی 

با روزه میخوای انتقال بدی؟؟ دکترت اجازه داده؟ 

کاش از خودشون بپرسی عزیزم تا الان مورد این جوری ندیدم راستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما در زمان پانکچر ماساژ شکم با روغن سیاهدانه خوبه یا بد؟ ❌❌❌❌

سلام عزیزم اصلا و ابدا با هیچی ماساژ نده گلم

کلا یه اصل هست ماساژ و دستکاری اون ناحیه خطر تو شن تخمدان داره 

و یه اصل دیگه سنتی و صنعتی رو با هم نزنین😂😂😂😉😉😉😉

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟یادمه قبلا گفتی که گل پنیرک مصرف میکردی ، به نظرت برای ...

سلام عزیزم نه والا واسه دلخوشی چون شربتش خوش رنگ میشه 

عزیزم من الان اصلا طب سنتی رو قبول ندارم 😉😉😉😉 چون خیلی بهم ضرر زده 

عزیزم ان شاالله که مامان میشی  با روزه میخوای انتقال بدی؟؟ دکترت اجازه داده؟  کاش از خود ...

سلام عزیزممم خوبی? خوب شداومدی خیلی دلم میخواست بیای قبل انتقالم. 

نه امروز روزه نیستم دارودادن واسم. ببینم بعدروچی میگه. عزیزم استراحتام چطورباشه؟ ماخونمون پله داره میتونم بالابرم؟ یاغذابزارم؟ نمیخوام رفتم مشهدبرم خانه مادرم چون خودش عمل کرده بدنش ضعیفه طفلی

نه گلم طول سرویکس عالیه  واسه عفونت ادراری حتما حتما باید بری دکتر و آزمایش بدی

زينبي جون سوزش و خارش ندارم فقط دوروز خيلي معذرت ميخوام ادرارم كدر شده بودو ذرات ريز توش بود اما الان اب بيشتر ميخورم خداروشكر چيزي نديدم. يه سوال ديگه هم داشتم ضربان قلب يدونه جنينم ١٨٥ بود يدونه ١٨٢ طبيعيه عزيزم؟ ٨ هفته و ٢ روزم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم پروژسترون رو که بدا همسرت یاد بگیره بزنه برات، اصلا اصلا نه درمانگاه برو نه کسی راه بده خونه ...

چشم عزیزم میخوام اینکار بکنم خداکنه خوب بزنه یکم نترسه خخخ محکم بزنه بیچاره میشم😂😂😂

کیسه اب گرم سفارش دادم برسه دستم خوب میشه. قربونت برم لطف کردی ممنون ازجوابات. الهی خدابه خودت وخانواده وپسرنازت هرچی میخواین بده

اره گلم الان حرفای شما و دلارام جون یه مقدار روم تاثیر گذاشت. حتما فکر میکنم به حرفاتون برای تصمبم. ...

ممنون عزیزم حتماادامه بده حالامن پررو روباش تو گفتم ایشالله اینباربگیره نگرفتم بازم باذخیره کمم ادامه میدم چون خدابزرگه ودرنهایت جواب میده

مهربون جون یه زحمتی داشتم برات .اگه یادتون باشه قراره ازازمایشگاه میلاد شماره تماس بگیری برام

سلام اره عزیزم علامت زدم به دستم یادمه شماره میگیرم برات وازدکترم میپرسم کجامعتبره گلم خیالت راحت باشه