2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها امکانش هس ضخامت زیاد بالا بره و منفی کنه؟ من روز 10 ضخامتم 10 بود. و روز 18 برام انتقال دادن. ...

اتفاقا منم همش فکرم درگیره همینه منم پنج روز قبل انتقال نه و نیم بود ضخامت اندومترم...همش میگم نکنه زیاد بوده

آره‌واللا‌خیلی‌تاثیر‌داره بیرونم‌میزنی‌خیلی‌تاکیدکن‌آروم‌آروم‌سرنگ‌خالی‌کنه بگو‌جاشون‌دردمیکنه‌واذ ...

چشم عزیزم تاکید میکنم اروم بزنن خداخیرت بده بهم گفتی برات حمدخوندم. 

والله همسرم یادداره هاولی میترسم بدم دستش🙄🙄🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداي دل مهربونت عزيزدلم استراحت من سه روز اول بيشتر رعايت كردم زير پاهامم يدونه بالشت ميذاشتم روزي ه ...

اهان باشه خیلی ممنونم. اخه مال من خورده به رمضون مجبورم سحری افطاری بزارم برای همین گفتم سوال کنم

اای جانم نمیدونی چقد حالت شااااادم میکنه.     ان شاالله بحق این ماه مبارک با نتیجه مثبتت ش ...

قربونت برم این لطف تو رو بهم میرسونه یه دنیاممنونم. 

توکل بخدا انشالله همینطوره. خداانشالله برای هممون توروزیمون فرزندان سالم صالح بنویسه. خیلی خوشحالم میکنی باپیامات. میگم برای شنبه گفتن سه ساعت قبل قرص پیروکسیکام بخوربیا, من 5ساعت قبل بخورم نمیشه؟؟ هنگام اذان صبح روزه امم قضانره. 

بچه ها امکانش هس ضخامت زیاد بالا بره و منفی کنه؟ من روز 10 ضخامتم 10 بود. و روز 18 برام انتقال دادن. ...

علاوه بر اینها من فهمیدم که پی ار پی هم برای ما مناسب نیست فک کنم چون اون هم باز ضخامت بالا میبره. حالا گلم اینا همه شبهات هست من گشت که میزدم میدیم کسایی که با ضخامت بالا هم بارداری و انتقال مثبت داشتن. خواست خدا بر همه چیز مقدم هست عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بخاطر همین دو دل شدم‌. شاید برم iui تعیین جنسیت . اگه ۳۰ یا ۴۰ تومن خرج کنم نگیره چی !!!

اگه بگیره که قطعیه  اگرهم نه که مثل من پول هدر دادنه  ...ایشالا که قسمتتون بشه یه گل پسری تپلی 

اهان باشه خیلی ممنونم. اخه مال من خورده به رمضون مجبورم سحری افطاری بزارم برای همین گفتم سوال کنم

ببين سحريارو براي حداقل ٥ روزتو اماده كن بذار فريزر افطار هم اگر مثل ما سبك ميخوريد ديگه دردسري نداره خواهش ميكنم سه روز اولو رعايت كن واقعا

خداياشكرت....❤️ 
خب بعدش بازم استراديول خوردي؟ بعداز سونوي روز ١٠

وای من آلزایمر دارم. ولی تا جایی ک یادمه اره تا اخر داشتم و داروهام تغییری نکرده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم همین مساله فکرمو مشغول کرد عزیزم. ضخامت مناسب برای انتقال ۹ تا ۱۱ هست. من یه مقدار تو نت گشتم دی ...

پس احتمالش زیاده برا من. اخه وقتی اینجوره چرا زودتر انتقال نمیدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اتفاقا منم همش فکرم درگیره همینه منم پنج روز قبل انتقال نه و نیم بود ضخامت اندومترم...همش میگم نکنه ...

کاش زینبی جون در این مورد هم نظر بدن.

@زینبی_بابا    عزیزم میشه در مورد این موضوع نظر بدین؟

اگه بگیره که قطعیه  اگرهم نه که مثل من پول هدر دادنه  ...ایشالا که قسمتتون بشه یه گل پسری ...

فدات عزیزم . میخوام قرص ایکس اید رو بگیرم شاید مورفو بهتر شد . به نظرت اگه بهتر شد برم iui نازنین جون ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم این لطف تو رو بهم میرسونه یه دنیاممنونم.  توکل بخدا انشالله همینطوره. خداانشالله بر ...

سلام عزیزم قربوووونت برم.   ان شاالله بعد 14-15 روز خوشحال مون میکنی گلم.

نمیدونم والا اطلاعی در این مورد ندارم. بذار زینبی جونو صدا کنیم.

@زینبی_بابا    

علاوه بر اینها من فهمیدم که پی ار پی هم برای ما مناسب نیست فک کنم چون اون هم باز ضخامت بالا میبره. ح ...

اره دقیقا. خیلی ممنونم ک گفتی گلم  

فدات عزیزم . میخوام قرص ایکس اید رو بگیرم شاید مورفو بهتر شد . به نظرت اگه بهتر شد برم iui نازنین جو ...

ایشالا که بهترمیشه عزیزم ...راستش iuiدرصد اینکه اون جنسی که بخوای بشه کمه نمیدونم واقعا ...من دوس داشتم انجام بدم دکترم نذاشت