2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟یادمه قبلا گفتی که گل پنیرک مصرف میکردی ، به نظرت برای درمان عفونت خوبه؟اگر بخوام بخورم روی رحم تاثیر بد نمیزاره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم قربوووونت برم.     ان شاالله بعد 14-15 روز خوشحال مون میکنی گلم. نمیدونم والا ...

فدات ممنون یه دنیا لطف کردی مرسییییی😍😍😍

راستی حساب کردم خدابخواد 15روزبعدمیوفته به اولبن شب قدر وای خدا

فدات ممنون یه دنیا لطف کردی مرسییییی😍😍😍 راستی حساب کردم خدابخواد 15روزبعدمیوفته به اولبن شب قدر ...

اااااااااای جاااانم. ان شاالله به حق امام علی ع مثبت میشی   و شب قدرو برا هممون دعا می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم این لطف تو رو بهم میرسونه یه دنیاممنونم.  توکل بخدا انشالله همینطوره. خداانشالله بر ...

تو انتقال روزه میگیری؟دکترت نگفت ضرر داره یانه؟راستی شماکه شهرخودت نبودی روزه میگیری

یا رب العالمین