2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم🌷 هزینه ها تو رویان بهتر هست نسبت به مام؟ اگه بخوای جنین ها رو بلاست میکنن؟ هتل برای اقام ...

در کل رفت و آمد آسون نیست ما یه روزه میریم و بعد از ویزیت فورا برمیگردیم. شب حرکت میکنیم صبح زود میرسیم رویان. معمولا ظهرا برمیگردیم.

هزینه های جانبی زیاده وگرنه خود مرکز هزینه هاش پایینه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی برای شما دلم روشنه عزیزم ❤ انشالله که به همین زودی ها با خبر خوبت خوشحالمون میکنی 

وای خدا از دهنت بشنوه مهربونم. انشالله عزیزم. انشالله شما هم این انتقال آخرتون باشه و با مثبت شدنتون خوشحالمون میکنین ❤️❤️❤️❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
هزینه های رویان خیلی پایینه از ناباروری اصفهانم پایینتر روز پانکچر ۵ تومن واریز کردیم که فکر میکنم ...

خیلی لطف کردی کامل توضیح دادی. خیر ببینی🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
 آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein ...

یه سوال دیگه این آزمایش هارو باید متخصص ایمونو بنویسه یا زنان هم میتونه بنویسه و اینکه آزمایشگاه مرکز نا باروری باید انجام بدم ؟

مامان دوقلوها   
چشم عزیزم تاکید میکنم اروم بزنن خداخیرت بده بهم گفتی برات حمدخوندم.  والله همسرم یادداره هاولی ...

قربونت‌‌برم‌دوست‌خوبم

عزیزم‌نترس‌..شجاع‌باش..جاشوبدونه‌‌‌ویه‌کوچولو‌پمپ‌سرنگ‌رو

عقب‌بکشه‌‌اگه‌خون‌وارد‌سرسوزن‌نشد‌..حله‌دیگ..آروم‌آروم‌

خالی‌کنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یه سوال دیگه این آزمایش هارو باید متخصص ایمونو بنویسه یا زنان هم میتونه بنویسه و اینکه آزمایشگاه مرک ...

عزیزم من این آزمایشا رو انجام ندادم، سوالتو تو گروه بپرس بعضی از دوستان بودن که انجام دادن می دونن، ولی یکی از دوستان می گفت رفتم متخصص ایمونولوژی برام نوشته.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جدی چرا؟ شما امتحان کردی عزیزم؟

عزيزم اينكار را براي گرم كردن رحم انجام ميدن ، كه گرم كردن رحم براي انتقال انجام ميدن ، اگه انتقالتون فرش هست ميتونيد از يك ماه قبل پانكچر شروع كنيد به چرب كردن شكمتون و گرنه بايد يك ماه قبل انتقال انجام بشه

مرسی،ممنون میشم اگه آدرس و شمارشو به من هم بدی

ببخشید گلم دیر جواب میدم مهمون داشتم.
تو  سه راه گلگشت .خیابان جدیری شمالی. تقاطع جدیری و آشتاب سمت راست تو نبش ی لوستر سازی آلتون هس طبقه دوم اونجا. درش تو کوچه اس معمولا هم بسته اس باید زنگ بزنی
33354861 شماره مطب

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای وای چرا پس من اینجوری شدددم🤕🤕🤕🙆🙆🙆🙆

من نمیدونم اثر اون هست یا نه. چون من از وقتی شروع کردم آی وی اف رو خونریزیم خیلی کم شده. تیروییدمم هم زمان با اون  مشخص شد ک کم کاره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱