2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم میخوام عزیزم، میشه برای منم بگذاری لطفا🙏🏻🙏🏻

بله حتما. شمام تبریزین نغمه جون؟
تو سه راه گلگشت . جدیری شمالی. تقاطع جدیری و آشتاب سمت راست تو نبش ی لوستر سازی آلتون هس طبقه دوم اونجا
33354861 شماره مطب

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه سوال دیگه این آزمایش هارو باید متخصص ایمونو بنویسه یا زنان هم میتونه بنویسه و اینکه آزمایشگاه مرک ...

برا منو تو همون مرکز، دکتر زنان نوشت. سوال دومتونو نمیدونم. من آزمایشگاه مرکز مون رفتم ولی نمیدونم سایر آزمایشگاهها هم انجام میدن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا از دهنت بشنوه مهربونم. انشالله عزیزم. انشالله شما هم این انتقال آخرتون باشه و با مثبت شدنتون ...

مرسی عزیزم ،انشالله که هممون از این چشم انتظاری دربیایم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما من مولتی ویتامین گرفتم برای اینکه روزه میگیرم بدنم ضعیف نشه بعد مقدار ویتامین Aرو زده ۵۰۰۰ به نظرتون برای قبل بارداری ضرر نداره بخورم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
انشالله فدات شم. والا من هیچ تغییری توی زندگیم ایجاد نشده نه رژیم نه استرس. هر چی خیره پیش بیاد انشا ...

ان شاالله عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمیدوونم منکه تو بیمارستان بهم گفتن کمپرس گرم بزار تزریقات بیرون هم رفتم همینجور 

اره منم خود تزریقاتیه بهم گفت گرم بذار منم گذاشتم الان که به دکترم گفتم بهم پروژسترون نده واقعا فلج میشم اون دورم گرم کردم گفت دیگه هیچوقت با امپولای هورمونی از کمپرس و ماساژ استفاده نکن. باز نمیدونم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
گلم رویان دکتر مردان و زنان خوب کیه؟

من شوهرم تحت نظر دکتر سجادی بود . واقعا برا ما خوب بود . دکتر زنان هم من با خیلی از دکترای رویان ویزیت شدم اما بهتر از همه شون از نظر من دکتر محیطی بود .من دفعه سوم با ایشون ویزیت شدم خیلی چیزا رو دوباره برام بررسی کرد یسری دارو برام نوشت آزمایش کاریوتایب و یکی از فاکتورای انعقادی و یسری آزمایش دیگه و از همه مهم تر تصمیم گرفت انتقال دومرحله ای برام انجام بده و جنین مرحله دوم حتما بلاست باشه که البته قبلش با جنین شناس مشورت کرد که بدونه ایا جنینام قابلیت بلاست شدن رو داره یا نه.اگه به دکتر خودم بود از بس خونسرده بازم دوروزه برام انتقال میداد بدون هیچ بررسی دوباره. دکتر مصطفایی که دکتر خودم بود دکتر خوبیه اما من بعد از دوتا انتقال منفی حس میکنم زیادی خونسرده . دکتر مشایخی هم هست که زینبی جون باهاش بودن و ازش راضین اما من یکی دوبار باهاش سونو شدم خوشم نیومد آخه میده دستیاراش سونو کنن اونا هم بلد نیستن زیاد خیلی ادم اذیت میشه . یبار که برا ضخامت پیشش سونو شدم دستیار همه چی رو گفت تو برگه نوشتن بعد شانسی خودش گفت پاشو تا خودم هم سونو کنم مشخص شد همه چی رو اشتباه گفته اون دستیارش من به شخصه از این رفتارش خوشم نیومد. دکتر حافظی هم یکبار باهاش انتقال داشتم خیلی خوش برخورد و مهربونه . دکتر قاضی میرسعید ام انتقال سومم که مثبت شدم با خودش بود. قبلش هم تو بخش انتظار بیماراش انگار خیلی ازش راضی بودن. اینا که گفتم نظر شخصی منه . شاید شما با دکتر مشایخی راحت تر باشی . پس نظر من نمیتونه صرفا درست و مبنای تصمیم گیری باشه ولی خب لازم دونستم تجربمو بگم. 

دکترای دیگه ای هم داره اما متاسفانه من تاحالا باهاشون ویزیت نشدم.

کلا خوب بودن یا نبودن هر دکتری بستگی داره به نظر شما و تجربه شما از برخورد با اون دکتر به نظر من 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مهربون آمپولای پروژسترون ایرانی ان؟ از یه داروخونهدی معتبر که خارجی داره و امینطور داروخونه رویان پ ...

اون اولا خارجی بود . من یادمه انتقال اولم فکر کنم خارجی بود اما دوتا انتقال اخرم فرتیژست بود که ایرانی هست

مرسی عزیزم🌷 هزینه ها تو رویان بهتر هست نسبت به مام؟ اگه بخوای جنین ها رو بلاست میکنن؟ هتل برای اقام ...

ببین رویان این طوری نیست که شما بهشون بگی چیکار کنن. اگه تشخیص بدن بلاست بشن بهتره حتما بلاست میکنن. مثلا من چندنفر رو دیدم که برا انتقال فرش اومده بودن بهشون گفتن از نطر ما بهتره جنیناتون بلاست بشن و قابلیت بلاست شدن رو هم دارن میخواین براتون بلاست کنیم ؟برا خراش یا پی ار پی هم باز تشخیص دکتره. یعنی شما بگی میخوام میگن دکتر باید تشخیص بده که معمولا برا انتقال اول میگن بهتره رحم دستکاری نشه. برا هچینگ جنین هم همین طور. ولی بازم باید بپرسی. من خودم یبار بهشون گفتم خراش گفتن دکتر باید تشخیص بده

اون اولا خارجی بود . من یادمه انتقال اولم فکر کنم خارجی بود اما دوتا انتقال اخرم فرتیژست بود که ایرا ...

مرسی که راهنمایی میکنی😍

پس قطعا دیگه نیست. داروخونه رویان گفت فقط پد خارجیش تو بازار هست ک روی بازو چسبیده میشه

کاربردش هم چیزه دیگه ای هست ربطی ب انتقال نداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین رویان این طوری نیست که شما بهشون بگی چیکار کنن. اگه تشخیص بدن بلاست بشن بهتره حتما بلاست میکنن. ...

درسته

اتفاقا بعد تشکیل جنین ب منم گفتن بلاست میکنیم ولی خودم گفتم طبق دستور جنین شناس که داخل پروندم هست و گفته مرحله ی کلیواژ انتقال بدید همون سه روزه فریز کنید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خیلی لطف کردی کامل توضیح دادی. خیر ببینی🌷❤️

قربونت عزیزم به امید خبرای خوشت❤

سلام بچه هااا خوبین همگی  میگم ی سوال اونایی ک لووتیروکسین مصرف کردن روی عادت ماهانه شونم تاثی ...

برا من ماه اول ک شروع کردم با چند روز تاخیر پری شدم

هم نت سرچ کردم هم تماس گرفتم مطب دکتر غدد که گفتن طبیعیه روی پری اثر داره