2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من شنیدم سه روز اول بستگی به کیفیت اسپرم داره  اسپرمی که بتونه وارد تخمک بشه یعنی خوبه  ...

بله ارولوژیست و جنین شناس به من گفتن سه روز اول با تخمک تقسیم سلولی و 2روز آخر برای بلاست شدن با اسپرم هست 

نه بخاطر اینکه تخمدونا حساس و دردناکن گفتم من سیکل اولم آخرای سیکل که بودم موقع آشپزی کنار گاز می ا ...

گلم رویان دکتر مردان و زنان خوب کیه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ایشونم که قطعی ب من گف بخوای شروع کنی نباید روزه بگیری . خودشم حوزوی هس ازینا نیس ک الکی بگن نگی ...

سلام خانم،شما کجا رفتی برای طب سنتی؟منم دنبال طب سنتی خوب تو تبریز میگردم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
بله ارولوژیست و جنین شناس به من گفتن سه روز اول با تخمک تقسیم سلولی و 2روز آخر برای بلاست شدن با اسپ ...

مهگل جان همیشه هم همینطور نیست ،کاربر دلارام پانکچر اولش براشون جنین تشکیل نشد اصلا ،درصورتی که بهش گفته بودن که تخمک کیفیت خیلی خوبی داره یا من خودم هم پانکچر دوم جنین نداشتم منم بعد از خوندن یه مطلب داخل سایت مام رفتم جنین شناسی و ازشون پرسیدم ،پرونده م رو دیدن و گفتن که کیفیت تخمک خوب بوده ،ولی شرایط اسپرم اصلاااااا خوب نبوده ،اونها نظرشون این بود که تا ۳ روز اول نزدیک به ۸۰ درصد بستگی به تخمک داره ولی خوب وقتی اسپرم بده کاری از تخمک ساخته نیست در کل هر دو باید کیفیت لازم رو داشته باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مهگل جان همیشه هم همینطور نیست ،کاربر دلارام پانکچر اولش براشون جنین تشکیل نشد اصلا ،درصورتی که بهش ...

عزیزم الان تو چه مرحله ای؟ تا الان چند بار پانکچر شدی؟

گلم رویان دکتر مردان و زنان خوب کیه؟

من موقعی ک میخاستم انتخاب کنم بنظرم بهترینا اینا بودن

ارولوژ دکتر سجادی 

زنان دکتر مشایخی

تا این مرحله هم راضی ام

دکتر زینبی جون و همسرشونم همین دوتا دکتر بودن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعاچقدرخوب والله سفارش دادم امادوشنبه میرسه دستم تااونروزکه من میمیرم رسما, الان روزسوم زدم روزی د ...

مهربون آمپولای پروژسترون ایرانی ان؟

از یه داروخونهدی معتبر که خارجی داره و امینطور داروخونه رویان پرسیدم گفتن کلا خارجی نداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم الان تو چه مرحله ای؟ تا الان چند بار پانکچر شدی؟

من تاحالا ۳ بار پانکچر شدم عزیزم ،دوبار انتقال داشتم که هردو فرش بود ،الان هم منتظرم تا شرایط کرونا یه کم بهتر بشه برم برای انتقال ،بار آخر رویان بودم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام نازنین جان خوبی؟ ببخش عزیزم این مدت نمیومدم سایت  دیروز جواب آمنیوسنتزم اومد خدارو هزار م ...

واااای عزیزم،خدا رو صد هزار مرتبه شکر،من هر روز به یادتون بودم،کلی برا نی نی دعا کرده بودم🤲🌹

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
من تاحالا ۳ بار پانکچر شدم عزیزم ،دوبار انتقال داشتم که هردو فرش بود ،الان هم منتظرم تا شرایط کرونا ...

ممنون گلم. شرایط شوهرتون مورفو و تحرک صفر هست؟

من موقعی ک میخاستم انتخاب کنم بنظرم بهترینا اینا بودن ارولوژ دکتر سجادی  زنان دکتر مشایخی تا ...

مرسی عزیزم🌷 هزینه ها تو رویان بهتر هست نسبت به مام؟ اگه بخوای جنین ها رو بلاست میکنن؟ هتل برای اقامت گرفتین؟

سلام خانم،شما کجا رفتی برای طب سنتی؟منم دنبال طب سنتی خوب تو تبریز میگردم

سلام عزیزم من مطب مامایی طهورا رفتم. بار اولم بود اونجا راضی بودم نزدیک یک ساعت حرف زدن باهام. توکل بخدا ببینم چقد اثر میذاره.

اگه خواستی بگو آدرس و شماره تلفن بذارم برات.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱