2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045100 بازدید | 684429 پست
نمیدونم اخه تو بارداری قبلیم به من گفته بود هفته ای یه دونه بزنم 

ميگن مثبت شدن شانسي هم هست راست ميگن اون خانومه اولين انتقالش بود گفت ٣٧ سالمه چون خود مركز خيلي به سن اهميت ميدن ميگن بالاي ٣٥ سال باشي شانس مثبت شدن كم ميشه 

عزیزم خودتو نباز  خسته نشو  تو ذهن من شما پراز امید و توکل بودید

تازگیا میبینم دوستانی ک همسرشون مشکل داشته دیرتر جواب گرفتن یا بعد از چندین انتقال نتیجه نگرفتن یا مشکلشون جدی و ژنتیکیه

احساس میکنم امیدواریم بیشتر خوش خیالی بوده

انگار هر چی به انتقال نزدیک میشم، ترسم بیشتر میشه

آره واقعا خودمو باختم 

باید بی خیالتر بشم

شاید بهتر شدم

😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگیا میبینم دوستانی ک همسرشون مشکل داشته دیرتر جواب گرفتن یا بعد از چندین انتقال نتیجه نگرفتن یا م ...

من از همون ماه اول این موضوع رو جدی گرفتم وازهمون اول ناامید بودم 

امیدوارم توهم بوده باشه 🙄

کار درستی میکنی که حواست جمع هست صدرصد نباید همه چیو سپرد به مرکز و دکتر نه بابا این روزا من پر از ...

عزیزم غصه نخور. شرایط شما خیلی بهتر از ماست. جوون ترین حتما نتیجه میگیری گلم. استرس و نا امیدی چرا؟ من خودم امیدی ندارم ولی امید به این جمله ته قلبمه که خدا همیشه از جایی که فکرشو نمیکنیم کمکمون میکنه. من به خودش توکل کردم شما هم این کارو بکن. واقعا میگم امیدی به حساب و کتاب اینا ندارم ولی دلیل نمیشه امید به رحمت خدا نداشته باشم اون که حساب کتاب سرش نمیشه. نه عزیزم فردا یه سر میرم. شوهرم گفت همون حرف دکتر رو گوش کن فعلا. منم گفتم تا خدا چی بخواد. انشالله دو تامون از درگاه رحمتش نا امید بیرون نیایم🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام نازنین جون خوبی؟؟ وقت عمل شما مشخص شده؟؟

سلام عزیزم راستش امروز رفتم دکتر ۳۷هفته و۳روزم بهم گفت بازم هفته بعد برم ویزیت که تاریخ بده کلافه شدم از درد کمر وواژن  وتهوع ...بهم گفت هم هفته بعد هم هفته بعدترش میتونم زایمان کنم منم میخوام بگم دیگه هفته بعد عمل کنه خستم ...شماچی؟ 

ميگن مثبت شدن شانسي هم هست راست ميگن اون خانومه اولين انتقالش بود گفت ٣٧ سالمه چون خود مركز خيل ...

اره عزیزم خیلی شانسیه انگار، من ۲۵سالم بود با ۸تاتخمک وجنینای پی جی دی شده منفی شدم یه خانومی ۳۹سالش بود یه پسر دانشجو داشت برای دختر تعیین جنسیت کرده بود ۱۶تا جنین دختر داست ودوقلو باردارشد 

تازگیا میبینم دوستانی ک همسرشون مشکل داشته دیرتر جواب گرفتن یا بعد از چندین انتقال نتیجه نگرفتن یا م ...

من گاهی خیلی ناامید میشم ولی شنیدم مشابه مابودن بچه دارشدن امیدوارمیشم  ولی میگم خداباید بهم بده چیزی نیس که خدانتونه منم مثل بقیه بنده هاش وقتیکه میخوام باید بده نمیخوام هم خسته م کنه چون من اگه یچیزی را چندباری خواستم ونشد دیکه دست میکشم دیگه نمیخوام

یا رب العالمین
میدونم، همسرم دعوام میکنه، میگه هر قسمتی از بدن رو بردارن میدن پاتولوژی، فکر الکی نکن راستش من کلا ...

من تاحالا نشنیدم ازپولیپ نمونه بردارن.اکثرا دست نمیزنن و اونجوری میمونه.نگران نباش اصلا.راستی عزیزم ذخیره ات چنده مگه؟

سلام عزیزم راستش امروز رفتم دکتر ۳۷هفته و۳روزم بهم گفت بازم هفته بعد برم ویزیت که تاریخ بده کلافه شد ...

منم فردا وقت دکتر دارم که بهم وقت عمل بده 

من و شما خیلی بهم نزدیک‌ هستیم 

منم الان ۳۷هفته و یک روز هستم 

خداکنه قبول کنه ۲/۲ عمل کنه 

منم خیلی خسته شدم دیگه نفسم بالا نمیاد خیلی سنگین شدم 

سوزش معده ام خیلی اذیتم میکنه خیلی ام بیرون روی دارم 

شما میدونی وزن نی نی چقدره الان؟؟

خدایا شکرت 
اره عزیزم خیلی شانسیه انگار، من ۲۵سالم بود با ۸تاتخمک وجنینای پی جی دی شده منفی شدم یه خانومی ۳۹سالش ...

راستي نازنين جان شما كه سنت كم بوده بعد خودت وهمسرت مشكلي نداشتي چرا تعداد تخمك هات كم شد؟ ذخيره أتون چند بود؟ جالب اينجاس جنين هاي دختر بيشتر از پسر

منم فردا وقت دکتر دارم که بهم وقت عمل بده  من و شما خیلی بهم نزدیک‌ هستیم  منم الان ۳۷هف ...

۲/۲ بخاطر لاکچری بودن بخش زایشگاه  شلوغ میشه 🤭🤭🤭🤭منم احتمال میدادم همون اول تاسوم بخواد عملم کنه ...منم مثل شمااا دردام تازه بیشترم هست شبا نمیخوابم از ظهر نشستم رو مبل فقط واسه دستشویی بلند شدم ..نه عزیزم ۳۵هعته رفتم ۲۳۶۰گرم بود دیگه سونو ندادم دکترهم گفت نیازنیس خداکنه ۳کیلویی بشه حداقل