2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سختتر میشه که آسونتر نمیشه عزیزم. 😉 الان چهار دست و پا میره یک لحظه نمیشه ازش چشم برداشت یا تنهاش ...

😂😂😂😂

ایشالا این سختی های شیرین قسمت همه منتظرا 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه من اصفهانم‌کلا منظورم اینه ممکنه فرق کنه تومراکز حساسیت بیشتری به خرج بدن؟

نه عزیزم اتفاقا من خودم همش پیش خودم میگفتم مطب داروها رو بهتر میده بعد دیدم نه خیلیا مثل هم دارو گرفتن نگران نباش عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبید؟ میگم برا ساک زایمان چه وسایلایی میزارین داخل ساک؟لطفا کمکم کنید

سلام عزیزم خوبی شما جنیناتو انتقال دادی مام آسیب ندید؟

من میخوام انتقال بدم  مام الان زنگ زدم گفت باید با همسرت بیاین رضایت نامه امضا کنین مگه ممکنه اسیب ببینه که باید امضا کنیم؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره اگه کسی هست لطفا راهنمایی کنه

عزیزم من دکتر منتظری مرکز مام میرم فعلا هم راضیم دکتر خوب و دقیقی هست انرژی مثبته به همه چی توجه میکنه هرچی بپرسی جواب میده 

البته با تحقیقاتم اگر اینجا نمیرفتم انتخابم دکتر طرازی بود ولی خب مام بهم نزدیکتر دیگه با این رفت و آمدا و کارمند بودنم رفتم مام که راحتتره

ممنونم از توضیحاتت گلم و تبریکت 🥰😍 . خداروشکر وزن پسرم خیلی خوبه و نارس یا با وزن کم نیست ‌ . هرکا ...

سلام عزیزم خوبی تبریک میگم نینیت چند کیلو بود؟

منم دقیقا روزای اول مثل شما بودم نه شیر داشتم نه بچم سینمو میگرفت اما بعد۵روز که شیر کردم سینمو گرفت 

نه به خاطر بیهوشیش که به خاطر آقا بودن اونجا رو میگم خیلی بده نباید اصلا مرد باشه والا 

اره دقیقا. واقعا یه معضلیه. به نظرتون میرسه چیکار میشه کرد؟ کاش میشد از یه جایی پیگیری کرد. باور کنین تقاضاها زیاد باشه مجبور میشن ی کاری بکنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
براهردوش پاهارا به تخت بستن. اره اون مرکز کلاه داشت روش هم روسری ولی کوچیک بود یکم‌گردن رامیپوشوند ...

چ جاااالب.

کاش تو انتقال برا مام میبستن. من کلا پاهامو اونجوری گذاشتنی اذیت بودم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱