2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم از توضیحاتت گلم و تبریکت 🥰😍 . خداروشکر وزن پسرم خیلی خوبه و نارس یا با وزن کم نیست ‌ . هرکا ...

مبارک باشه .از دکترت بپرس میتونی از رابط سینه استفاده کنی منم اولش به خاطر زردی بستری شد شیر خشک دادند ترسیدم اما بعد چند روز شیرم راه افتاد وتند تند بهش دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی جان تو خوبی نینیات خوبن میگما زود نیست برای ساک جمع کردن😁😀من تازه خرید و شروع کردم با د ...

عزییزم الان چند هفته ای؟   

فکر کنم من از همه خجسته ترم. اول هفته حتی ساک هم سفارش دادم منتظرم بیارن. یا حتی مایع شستشوی کودک که لباسهاشونو یه بار بشورم   خریدهامو دارم کامل میکنم.. راستش هر از گاهی یهو از دلم میگذره اگه زبونم لال .... چیکار کنم با این وسایل؟     

کدر طرازی وقت برای بیمار توی این سینا میذاره؟ یا مریضهاش زیادن و تند تند ویزیت میکنن؟

برا من همیشه وقت گذاشته اصلا اینطور نبوده که من داخل بودم یکی دیگه بیاد داخل .یکبار پیش اومد یکی اومد داخل سرش داد کشید گفت خانم بیرون .بیمار داخله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بحث حساسیت نیس اصلا قربونت برم . حرف اینه ک وقتی کشور اسلامیه چرا ساده ترین مسایل و البته مهم ترینش ...

اين وسط فقط پست من ديده شد كه گفتم دكتر يه خانمي موقع انتقال اقا بود و دوستان منو بي نصيب از بعضي صحبت ها نذاشتن😂انگار اين موضوع عادي هستش و ما داريم سخت ميگيريم بيخيال باشي بهتره.

خداياشكرت....❤️ 
شنیدم که میگن دکتر طرازی کارش خوبه نمیدونم چیکار کنم

من راضیم ازش

من خیلی دیر به دکتری اعتماد میکنم با توجه به تجربیات متعددی که دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من دکتر منتظری رو نمیشناسم. تو ابن سینا هستن؟ من از دکتر طرازی راضی بودم. بچه‌ها اینجا از دکت ...

عزیزم سیکلت لانگ بود برا انتقال؟به من ی آمپولی داده که روز ۲۱سیکل بزنم اصلا نمیدونم برا چیه

عزیزم یه زحمتی داشتم .میشه از دکتر طرازی بپرسین خودشون لاپاراسکوپی وهیسترو انجام میدن توهمون ابن سین ...

باشه عزیزم هر وقت رفتم پیشش میپرسم منتطرم پری بشم برم. چشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم سیکلت لانگ بود برا انتقال؟به من ی آمپولی داده که روز ۲۱سیکل بزنم اصلا نمیدونم برا چیه

بله عزیزم لانگ بودم. اتفاقا دیدم اون روز نوشتی یه آمپول داده گفته 1/3 ام بزنی، یادم اومد به منم داده بود. ولی راستش الان عکسش هم نگاه میکنم یادم نمیاد این بود یا نه. ولی منم یه آمپولی با این شرایط داشتم    بزن ایشالله که جنین رو سفت میچسبونه به بدنت