2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سپیده ی سوال طرازی روز ۲۱ سیکل هرگز بهت چنین امپولی داده بود؟ به من داده نمیدونم برا چیه

اره دور ناف باید تزریق کنی نمیدونم جدیدا چیه به همه میده واسه اندومتریوزاس ولی کلا میده بدن میبره تو یائسگی و جلوگیری از تخمک گزاری 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

البته میگه میخوام بعد که استرادیول میخوری التهاب رحم بگیرم والا منم نفهمیدم چرا میده 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دونه ای ۲ میلیون و ۵۰ !!!؟؟؟؟؟؟؟؟ چندتا نیازه وای 

آره خواهر .والا روش شلاقیه برا هر کسی هم تجویز نمیکنه من با توجه به سوابق درخشانم و اول ازم پرسید هزینش بالاست گفتم مهم نیست برام نوشت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بحث حساسیت نیس اصلا قربونت برم . حرف اینه ک وقتی کشور اسلامیه چرا ساده ترین مسایل و البته مهم ترینش ...

عزيزم من بانكجر شدم اقا ميومد ميرفت دكترها خودشون لباسشون استين كوتاه بود همجيين بعضي برستارها اين جيزا ديگه به نظرم تو بعضي مراكز عادي شده  اينقد دغدغه ها زيادن تو جامعه ديكه كسي به اين جيزا فك نميكنه مثلا خود من دكتر مرد برام انتقال ميده خب وقتي تو اين شرايط قرار كرفتم فقط ميخوام كارم خوب پيش بره ومثبت بشم ديكه به چيزاي ديگه فك نميكنم 

آره خواهر .والا روش شلاقیه برا هر کسی هم تجویز نمیکنه من با توجه به سوابق درخشانم و اول ازم پرسید هز ...

چندتا برات نوشت عزیزم منم میخوام بهش بگم برام بنویسه برای شما چندتا داد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعااااا چرا اینقد گرون. آزادش ۵۶۳ تومن بود با دفترچم ۴۰۵ تومن شد. من بفهمن ماه دادم شاید گرون شده& ...

در عرض  دوماه؟دقيق همون ها رو بودم دكتر برام نوشت بردم ازمايشماه شماره ملي هم دادم گفتم  بيمه دارم كفت نزديك ٩٠٠ تومن قبلش بارداري داشتم نميدونم انجام بدم يا نه 

مطب دکترت میری یا مرکز؟ من دوتا دکتری که رفتم چندتا بیمارداخل هستن مثلا چندتابنوبت ونومیکنه بعد دار ...

مرکز ابن سینا میرم خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سیکلت لانگ بود برا انتقال؟به من ی آمپولی داده که روز ۲۱سیکل بزنم اصلا نمیدونم برا چیه

فکر کنم این یچیزی مثل دیفرلین هست . تخمدونا رو به حالت خاموشی میبره و باعث میشه رحم و تخمدونا استراحت کنن  و آماده بشن برا شروع داروهای اصلی انتقال مثل استرادیول

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
در عرض  دوماه؟دقيق همون ها رو بودم دكتر برام نوشت بردم ازمايشماه شماره ملي هم دادم گفتم  ب ...

خب بهشون میگفتی دوستم انجام داده چرا اینقد اختلاف قیمت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یعنی اینهمه انتقال داشتی همش سیکل کوتاه؟علتشو نگفتن؟

آره عزیزم کلا سیکل کوتاه بود نه والا علتی نگفتن

اره دور ناف باید تزریق کنی نمیدونم جدیدا چیه به همه میده واسه اندومتریوزاس ولی کلا میده بدن میبره تو ...

آخه من آندومتریوز نیستم که  عه پس ممکنه پریود رو هم به تعویق بندازه به نظرت؟

چندتا برات نوشت عزیزم منم میخوام بهش بگم برام بنویسه برای شما چندتا داد 

اصولا یکی میدن

خواهر من با یکی ۲۶تا تخمک داشتما 

فکر کنم این یچیزی مثل دیفرلین هست . تخمدونا رو به حالت خاموشی میبره و باعث میشه رحم و تخمدونا استراح ...

خوب عزیزم پریود رو هم به تعویق میندازه درسته؟