2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم هیچ مشکلی نداره. بعد یه ماه احتمالا برات آزمایش نوشته، حتما انجام بده. اگه انشالله تنظیم شد با ...

مرسسی عزیز دلمممم 😍😍🤗🤗😘😘

نگران انتقام

تداخل نداشته باشه ؟؟؟

دو هفته قبل از انتقال این دارو رو بخورم؟؟؟

دکتر گفت مشکلی نیس 

میترسممممم🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قراره 19اردیبهشت وارد سیکل پانکچر بشم  اره واقعا فک کن من بعد اون پانکچر که یه جنین فقط داشتمف ...

سلام عزیزم ب دکترت بگو امپولای خارجی واست بنویسه من برا سیکل پانکچر از این امپولا زدم درسته قیمتشون خیلی بالاس ولی می ارزه

خانما من امیدخدا 25 اردیبهشت با دکتر نصر انتقال دارم توروخدا تجربه موفق و مفیدتون رو بگین.. چی بخورم؟ چی نخورم؟ فرتیل سی ام روزی دوتا میخورم .. د3و اسید فولیک و زینک و امگا3هم میخورم .. سمنو م میخورم .. اینم بگم هر دو سالمیم بدون دلیل باردار نشدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزم ب دکترت بگو امپولای خارجی واست بنویسه من برا سیکل پانکچر از این امپولا زدم درسته قیمتشون ...

این چه امپولیه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی دلارام جون ،آخه بیشتر تو فکر اینم با شروع ال دی باید مصرف بشه یا استرادیول ؟اگر بخوام با ال دی ...

من دفعه اول که سیکل لانگ‌داشتم با شروع استرادیول مصرف کردم. دیگه به خودت بستگی داره . اگه من باشم با توجه به اینکه سخت پیدا میشه با مصرف استرادیول شروع میکردم که تا زمان مثبت شدنم ازش داشته باشم. بنظرم لازم نیست از یک ماه قبل از انتقال مصرف بشه. مهم اون ماهی هست که انتقال داری و جنین تو رحم گذاشته میشه . اون ماه رحم باید در بهترین شرایط باشه و ویتامین ها و موکوس رحم مهمه تو لانه گزینی جنین. این نظر منه .البته که شما باید با متخصص مشورت کنی 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسسی عزیز دلمممم 😍😍🤗🤗😘😘 نگران انتقام تداخل نداشته باشه ؟؟؟ دو هفته قبل از انتقال این دارو ...

عزیزم نگران‌نباش. منم قبل از انتقالم مشخص شد کم کاری تیرویید دارم و تا الان دارم قرص میخورم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من دفعه اول که سیکل لانگ‌داشتم با شروع استرادیول مصرف کردم. دیگه به خودت بستگی داره . اگه من باشم با ...

يعني شما بعد انتقال جنين تا ١٤ روز بعدش كه ازمايش دادين  براي مثبت شدن باز فرتيل سي ام مصرف كردين بس جرا ميگن بعد انتقال ويتامين c نخورين تا ايمني بدن بالا نره فرتيل سي ام ويتامين c داره

هزينه تعيين جنسيت چقد شد؟ چطور اينقد كم شد ؟يادمه پروانه هم كفت با داروهاي تقويتي وهمه جي ٣٠ تومن شد ...

هزینه تعینن جنسیت هم ۴۷۰۰ پی جی دی شد اونو یادم رفت بنویسم بعد پروانه تعداد جنینش ۹ تا بود به خاطر همین باید هزینه پی جی دی بیشتر میداد بعدمن هنوز هزینه انتقال رو ندادم مال منم با فریز و پی جی دی همون ۲۰ تومن خرج کردم ازمایشات من کم تر بود چون تو سیکل قبلی بعضی هاش رو  داده بودم  تقویتی هنوز چیزی نخریدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
هزینه تعینن جنسیت هم ۴۷۰۰ پی جی دی شد اونو یادم روفت بنویسم بعد پروانه تعداد جنینش ۹ تا بود به خاطر ...

بازم ٥ جنين ٤٧٠٠ دادي خوب بوده مركز مام   هزينه تعيين جنسيتش ٩ تومن بود براي ٨ جنين ،بعد در عرض ٤ روز من پانكچر كردم شد١١ ميليون ، خيلي باهاشون بحث كردم كه من روز ١٠ سونو اومدم گفتين ٩ تومنه بركه بهم دادم بعد روز ١٤ ام رفتم براي پانكجر كفتن شده١١ ميليون در عرض٤ روز براي همينه هيچوقت مام رو به كسي پيشنهاد نميكنم  ،الكي گرون به قول يكي از دوستان

هزینه تعینن جنسیت هم ۴۷۰۰ پی جی دی شد اونو یادم رفت بنویسم بعد پروانه تعداد جنینش ۹ تا بود به خاطر ه ...

راستي عزيزم شما كه خودتون مشكلي نداشتين ذخيره وكيفيت تخمك واينا هم كفتنخوبه ؟بس جطور تخمك زياد ازتون نكرفتن؟

بازم ٥ جنين ٤٧٠٠ دادي خوب بوده مركز مام   هزينه تعيين جنسيتش ٩ تومن بود براي ٨ جنين ،بعد در عرض ...

خوب مام گرون تره هزینه اش مثلا شما واسه پانکچر ۱۱ دادی در صورتی که ابن سینا ۵۷۰۰ میگیره ولی تا چهارتا جنین رو پی جی دی میکنن ۴۷۰۰ اگه تعدادش بیشتر باشه برای هریک جنین بیشتر ۷۰۰ تومن اضافه میگیره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷