2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بله از امروز داروهاي انتقال را شروع كردم مكمل هاش را هم از اول فروردين شروع كردم 

فرتیل سی ام رو خودتون گرفتین یادکتر انصاری داد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرتیل سی ام رو خودتون گرفتین یادکتر انصاری داد 

خودش داد گفت روزي يكي ولي من روزي ٣ تا ميخورم چون روي قرص نوشته روزي ٣ تا البته من از الان بيست روزي ميشه شروع كردم فرتيل سي ام را

الان پانکچر شدید چندتا جنین دارید دکترای از خدا بی خبر فقط دنبال پول هستن سری قبل من فقط چهار تا فول ...

قراره 19اردیبهشت وارد سیکل پانکچر بشم 

اره واقعا فک کن من بعد اون پانکچر که یه جنین فقط داشتمفتم ماه بعدی،بیا داروهاتو قوی تر کنم فک کنم باید هایپرت کنم منم خوشحال و از همه جا بی خبر دوباره وارد سیکل شدم و دوباره همون سینال رو برام تحویز کرد بهش گفتم این امپول که سری قبل 8تا تخمک داد بهم یه داروی دیگه بنویس گفت چی بنویسم اخه همین خوبه امپولارو زدم و روز هفتم رفتم گفت 7تا تخمک مثل همون سری،قبل  منم اومدم خونه و دیگه داروهاشو قطع کردم ادامه ندادم و فرداش ابن سینا وقت گرفتم  

ان شاءالله که خدا یارمون باشه ما رو ازدست این دکترا خلاص کنه

خودش داد گفت روزي يكي ولي من روزي ٣ تا ميخورم چون روي قرص نوشته روزي ٣ تا البته من از الان بيست روزي ...

ممنون عزیزم انشالله خدای مهربون بهت یه نی نی ناز وتپل بده 💖

میخواستم ولی الان دیگه نه با این تعداد جنینی که برام تشکیل میشه نمی تونم دیگه تعیین جنسیت کنم 

انشالله که موفق بشی عزیزم با یه دکتر خوب شروع کن 

انشالله که موفق بشی عزیزم با یه دکتر خوب شروع کن 

توکل بخدا دیگه ببینیم  بالا سری چه نقشه ها کشیده برامون  ان شاءالله ب زودی خبر مثبت شدنتون رو بدید ما هم خوشحال بشیم عزیزم ❤

توکل بخدا دیگه ببینیم  بالا سری چه نقشه ها کشیده برامون  ان شاءالله ب زودی خبر مثبت شدنتون ...

خیلی ممنون عزیزم همچنین ❤

بچه ها کسی میدونه جواب CD مارکرها رو چقد طول می کشه تا بدن؟ من 16 اسفند آز دادم نوشته بودن جوابشو برا 22 فروردین. امروز رفتم میگه آماده نیس یه هفته شاید طول بکشه. چه خبره اخه؟ همش فکرم مشغوله که آزمایشام مشکلی دارن یا نه. کاش زودتر نتیجه مشخص میشد. برا انتقال آواره اینام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی میدونه جواب CD مارکرها رو چقد طول می کشه تا بدن؟ من 16 اسفند آز دادم نوشته بودن جوابشو بر ...

آره عزيزم معمولا دير آماده ميشن، نگران نباش انشاالله چيزي نيست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره عزيزم معمولا دير آماده ميشن، نگران نباش انشاالله چيزي نيست

قربوووونت برم. توکل ب خدا. بیشتر بخاطر عقب افتادن انتقال ناراحتم. شاید اینم حکمتی داره توکل بخدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱