2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بچه هااااا امروز رفتم آزمایش خون رو بردم نشون دکتر دادم Tsh. ام ۴بود دکتر گفت بالاااسسس دارو داد ...

عزیزم هیچ مشکلی نداره. بعد یه ماه احتمالا برات آزمایش نوشته، حتما انجام بده. اگه انشالله تنظیم شد باید با همین دوز یا دوزی که ترجیحا فوق تخصص غدد تعیین کرد ادامه بدی. به هیچ وجه سرخود قطع نکن که چند برابر قبل میشه! معمولا کسی قرصشو شروع کرد دیگه باید ادامه بده همیشه 😕

قربوووونت برم. توکل ب خدا. بیشتر بخاطر عقب افتادن انتقال ناراحتم. شاید اینم حکمتی داره توکل بخدا

زنگ بزن به آزمايشگاه شرايطت رو بگو، برات اورژانسي آماده ميكنن. اگر نيلو يا رويان آزمايش دادي، ميدونم كه اين كار رو ميكنن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بعد از انتقال نباید مصرف بشه ؟

عزیزم رو خود بسته نوشته به محض دیدن تست مثبت قطع بشه.یعنی تا زمانی که تست مثبت بشه میتونی مصرف کنی. من خودم از وقتی سیکل انتقال برام شروع شد مصرف کردم روزی دو تا و وقتی هم مثبت شدم دیگه قطعش کردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
قربوووونت برم. توکل ب خدا. بیشتر بخاطر عقب افتادن انتقال ناراحتم. شاید اینم حکمتی داره توکل بخدا

انتقال و پانکچر منم حدود 5 ماه جا به جا شد .. خیلی ناراحتی کردم چون همش یه کیستی پیدا میشد با 5 یا 6 سانت که میگفتن خطرناکه آخر قرار شد اگه بازم کیست بود برم لاپاراسکوپی کنم تخلیه بشه که آخر اون ماه کیست نشد . حکمت دیر شدنش رو حالا فهمیدم . قربون خدا برم میدونسته یه اتفاق بدی برام توراهه اگه باردار بودم حتما سقط میشد طفلی .. به قدری تنش روحیم شدید بود که فقط میگفتم خدایا شکرت که باردار نیستم .. انشاء الله برای شما خبر خوش تو راه باشه اما به حکمت خداوند شک نکن اون صلاح بنده هاشو بهتر میدونه . شاید بدنت الان آماده پذیرش جنین نیست باید شرایط مهیا بشه تا نی نی رو قبول کنه . فعلا آهنگ بذار الکی خوش باش و زیاد دعا بخون دلت آروم بشه تا نینی بیاد تو دلت و روزات بگذره گلم . فقط توکلت به خدای مهربون باشه 😙❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
كي انتقالته به سلامتي؟ با دكتر نصر انتقال ميدي؟

والا فعلا ال دی شروع کردم، نه عزیزم با خود منتظری انتقال میدم، همش هم دعا میکنم انتقالم نیفته اخر اردیبهشت که نصر هست ، فکر کنم خیلی شلوغ میشه مرکز

از يك ماه قبل شروع ميشه و تا يك ماه بعد از انتقال هم ميشه ادامه داد

ممنون عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم رو خود بسته نوشته به محض دیدن تست مثبت قطع بشه.یعنی تا زمانی که تست مثبت بشه میتونی مصرف کنی. ...

مرسی دلارام جون ،آخه بیشتر تو فکر اینم با شروع ال دی باید مصرف بشه یا استرادیول ؟اگر بخوام با ال دی بخورم یه بسته کمه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مبارک باشه عزیزم .من هم میتونم ژل رویال بخورم یادکترم باید تجویز کنه؟ ازقبل انتقال مصرف کردی ؟ 

ممنونم عزیزم.من خودم چون مشکلی نداشتم مصرف نکردم ۲_۳ماه قبل تخمک کشی به شوهرم دادم

ممنون عزیزم دعا کن مثبت بشه فعلا برای انتقال جنین نرفتم تا الان فک کنم ۱۵ تومنی شده باشه 

هزينه تعيين جنسيت چقد شد؟ چطور اينقد كم شد ؟يادمه پروانه هم كفت با داروهاي تقويتي وهمه جي ٣٠ تومن شدالان من تا اين مرحله بدون انتقال ٢٤ تومن هزينه كردم

باورت میشه دیروز ه تار موی سفید تو موهام پیدا کردم تو اوج جوانی پیر شدم در این راه  اصلا زخمی ...

خواهر ی تار مو چیزی نیست که خودتو بخاطرش اذیت کنی اگر موهای منو ببینی وحشت میکنی ولی مگه چاره ای داریم

ما باید تلاش کنیم چاره ای نداریم اصلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....