2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز این اعداد کنار b یعنی چی؟ میدونی؟6b یعنی چی؟ گرید بی رو میدونم اون عدده نمیدونم چیه. واسه منم د ...

۶سلولی یعنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها من تو سیکل انتقالم ، دکتر برام ال دی تجویز کرده، به جاش میتونم روکین بخورم؟ دیدم ترکیباتش متف ...

آره عزیزم من روکینو قبلا استفاده می کردم، همون ال دی هست

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ان شا الله اندفعه هر دومون نتیجه میگیریم.میگم بسته ای که فریز میکنن دو تا جنین داره.وقتی ذوب میشه می ...

چ سوال خوبی

سوال منم هست!!!

کسی میدونه بچه هااا ؟؟؟؟؟

منم سه تا جنین فریز دارم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم مگر رحم اگر کوچیک باشه میشه درست کرد؟

اره عزیزم قیچی میزنن و جاش باز میشه 

تو عکس هم مشخص میشه که فضای رحم کمه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
۶سلولی b. من M1 وGv رانمیدونم چیه تونت زدم انگاری تخمک های نابالغ هست مطمان نیستم

میدونی عزیزم اخه واسه من نوشته 5b.2b.5bمنفی. اون منفیه چیه. الان میشه پنج سلولی. دو سلولی ؟؟؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ان شا الله اندفعه هر دومون نتیجه میگیریم.میگم بسته ای که فریز میکنن دو تا جنین داره.وقتی ذوب میشه می ...

عزیزم جنین های منو تومام ۳روزه و۳تایی فریز کرده بودن.قبل انتقال یه نی گذاشتن ۵روزه بشه یعنی ۳تاجنین.حالا بستگی به کیفیت جنین داره که تا۵روز بمونه یانه.واسه من ۳تاشم ۵روزه شد و میخاستن یکیشو ۵روزه فریزکنن و دوتا انتقال بدن که من خودم ۳تاشم خاستم انتقال بدن.ولی خانم کنار من ۲تاشوانتقال داد ویکیشوفریز کرد

عزیزم جنین های منو تومام ۳روزه و۳تایی فریز کرده بودن.قبل انتقال یه نی گذاشتن ۵روزه بشه یعنی ۳تاجنین. ...

چقدر مام خوبه☹️ من این بستمو انتقال بدم سریع برم مام. اینجا خیلی اذیت شدم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰