2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
براچی هیسترو وعکس رنکی انجام دادین؟

یه انتقال منفی داشتم خودم درخواست هیسترو دادم دکترم گفت قبلش یه عکس بگیر که اگه لوله هات هم مشکل داشت یه دفعه لاپارسکوپی هم کنی که خدا رو شکر لوله هام خوب بود ولی رحمم منحنی و جاش واسه جنین خیلی کوچیک بود که تو هیسترو قرار شد درستش کنند 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به شما گفتن ازکی اسپرین مصرف کنی؟ من دکترم یبار پرسید اسپرین مصرف نمیکنی گفتم نه دیگه چیزی نگفت نمی ...

دکتر ایمونولوژیست وقتی فهمید انتقال دارم همون روز گفت از امروز بخور. از اواخر اسفند شروع کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جای ریسک ندارم پروانه جون .

پس واقعا ریسک نکن ببخشید دخالت میکنم ولی اطرافم دیدم که خخبر ندارن من تو این راهم وای یو ای انجام دادن وپشیمونه پشیمونن مطمین باش چون جای ریسک نداری اگه نشه واقعا افسرده و پشیمون میشی پس الان سفت بگیر هدفتو بلاخره خدا بهت میده من معتقدم هر چی بهش فکر کنی مغز انقدر قدرت داره که به واقعیت تبدیل میشه

هانا به نظرت فکر خوبی نیست ؟ چند در صد موفقیت داره ؟

ببین عزیزم ای یو ای مثل بارداری طبیعیه فقط اسپرمارو شستشو میدن و خوباشو وارد واژن میکنن تو.روز تخمک گذاری  ، که ب نظر من درصدش موفقیتش خیلی پایینه ب نظرم ای یو ای اونم تعیین جنسیت واسه کساییه که هیچ مشکلی ندارن و میخوان شانسشو امتحان کنن خوبه 

بعد همسر شما مورفو و تحرک صفره  یعنی امکان بارداری طبیعی نداری باید میکرو کنید  پس حتما میکرو بکن توکل بخدا ان شاءالله که داروهای همسرت موثر باشه و درصد مورفوش بالا بره تا صاحب گل پسر ناز بشی 

ببخشید گلم که نظرمو گفتم 

ان شاءالله ب خواسته قلبیت برسی🌹

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من امینوسنتز دادم سلفری دادم جنین سالمه ولی تو سونوها پاهایه بچه رو کوتا ...

سلام عزیزم دکترتون کیه؟ پیش پریناتولوژیست رفتی؟ 

دکتر فرزانه و دکتر مریم مشفقی خیلی خبره هستن تو این زمینه حتما باهاشون ویزیت شو گلم

ببین عزیزم ای یو ای مثل بارداری طبیعیه فقط اسپرمارو شستشو میدن و خوباشو وارد واژن میکنن تو.روز تخمک ...

مرسی عزیزم‌که نظرتو  گفتی . اتفاقا دوستانمونم اینجا ،همین نظرو دارن . خوبه که راهنمایی کردین پس همون میکرو بهتره 

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام ب همگییی

وقتتون بخیر بچه هااا 

کسییی هسسسس

آزمایش قبل از بارداری دادم

Rubella anti body خیلیییی بالاسسسس

خاااک عاالمممم😢😢😢

کسی میدونه؟؟؟؟چرااا؟؟؟؟😓😓😓😓😓🤕🤕🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم آنتی بادی سرخجه رو داری یعنی بهش ایمنی. باید هم همینطور باشه 😛

وااااای خدا خیریت بده عزیززززم😘😘😘😘😘😍😍

کلییییی غصه خورددددم🙆🙆🙆🙁🙁

عزیز دلم بعد بازوفیلم هم خیلی پایینههه؟؟😥😥😥😥مشکلی نداره؟؟،

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام ب همگییی وقتتون بخیر بچه هااا  کسییی هسسسس آزمایش قبل از بارداری دادم Rubella anti bod ...

عزيزم دور از جونت😊اين يعني بدنت ايمن هستش نسبت به سرخجه و واكسنشو زدي و اين خيلي خوبه

خداياشكرت....❤️ 
دلارام جون معمولا روز چندم انتقال میدن. چهاردهم؟ من تازه رفتم سونوی اول دکتر ال دی و بوسرلین بهم دا ...

ببین عزیزم الان این داروها رو مصرف میکنی بعد دوباره رو تاریخی که بهت میدن که تا اون موقع معمولا پریود شدی باز میری سونو میدی اگه همه چی خوب بود استرادیول رو برات شروع میکنه ممکنه بهت بگه ۷ یا ۸ روز دیگه دوباره بری سونو برا چک کردن صخامت اگه ضخامت خوب بود که تاریخ انتقال رو برات مشخص میکنه و باز استرادیول تجویز میکنه و پروزسترون و بهت میگه پروژسترون رو از کی استفاده کنی و بعدم انتقال. اگه ازمایشات ایمتی و انعقادیت مشکلی داشته باشه علاوه بره استرادیول و پروژسترون داروهای مربوط به اون موارد رو هم برات تجویز میکنن. اما اگه ضخامتت خوب نبود دوباره احتمالا دوز استرادیول رو افزایش بده بگه چند روز بعد بری سونو که هر وقت صخامتت خوب بود روز انتقالت مشخص میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
پس واقعا ریسک نکن ببخشید دخالت میکنم ولی اطرافم دیدم که خخبر ندارن من تو این راهم وای یو ای انجام دا ...

درست میگی عزیزم . خواهش میکنم دو سه روزه جو گیر شده بودم برم iui ولی حق با شماست . جای ریسک ندارم . پروانه جان ممنونم از لطفت 

خدای من خدای معجزه هاست .