2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
عزیز اصلشو از کجا گرفتی؟

خودم اصفهانم

از مهندس پیر ایرانی که خیلی سرشناسه

از تهران برام میفرستاد. خیلی منصفه اون موقع ک همه جا گرمی ۱۲ تا ۲۰ میداد من ازشون گرمی شش هزار تومن میخریدم بعدم ک شد هفت و نیم 

بچه ها قبلا ازم شماره تلفنشو میخاستن عکس ظرف عسلش رو گذاشتم تاپیکم  

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تجربه ای ندارم خودم تو سیکل انتقالم ولی هورمون رشد که به من دادن میگن واسه کیفیت تخمک و بال ...

یکی از بچه ها تبریز بود بهش این هورمون رو داده بودن مثبت شد. میگفت مرکزمون بصورت آزمایشی اینکارو کرد. یعنی خودش تهیه نکرده بود.

شما چی؟ قرصه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما وقتی میگید ۲۰۰ و ۵۰۰ بود، یعنی همین anti tpo که باید زیر  ۱۰ باشه، ۵۰۰ یا ۲۰۰ بود؟؟ ...

لووتیروکسین بطور کامل باعث پایبن اومدنش نمیشه

من یادمه لووتیروکسین خوردم بعد، ازمایش بعدیم آنتی تی پی او بالا بود. نرمالش ۳۵ بود من ۱۱۸ بودم متخصص بهم گفت درمانی نداره و تازه لووتیروکسین ک خوردی قطعا یکم پایین اومده ولی پایینتر نمیاد

یکی از بچه ها تبریز بود بهش این هورمون رو داده بودن مثبت شد. میگفت مرکزمون بصورت آزمایشی اینکارو کرد ...

نه عزیزم آمپوله. دکترم به عنوان روش کمکی بهم داده. امپولش مثل سینال افه حتی سوزنش کوچکتره. اصلا حس نمیکنم میزنم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزم آمپوله. دکترم به عنوان روش کمکی بهم داده. امپولش مثل سینال افه حتی سوزنش کوچکتره. اصلا حس ن ...

چه خوب😍 

انشالله با خبر مثبت شدنت خوشحال و امیدوارمون کنی

چه خوب😍  انشالله با خبر مثبت شدنت خوشحال و امیدوارمون کنی

سلام فرزانه جان خوبی چه خبر از انتقالتون 

میگم دکتر شرکت به شما هم پردنیزولون و سرم ای وی ای جی دادن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام فرزانه جان خوبی چه خبر از انتقالتون  میگم دکتر شرکت به شما هم پردنیزولون و سرم ای وی ای ج ...

سلام عزیزم قربونت خوبم. شما چطوری؟

برای انتقال، سیکلم بلنده تازه از فردا باید ال دی بخورم

از قبل عید که جواب ازمایشام اومد نتونستم از دکتر شرکت نوبت بگیرم چون فکر میکنم الزهرا کلینیک صبحش فعلا تعطیله

فقط برای عصر نوبت میده ک دکتر شرکت توی لیستش نیست. دکتر حتی تا ۷اردیبهشت مطبشم نمیاد

وقتی رفتم برای سیکل انتقال ماما گفت ازمایشت مشکلی نداره مثبت نیست مهم نیست

ولی با این وجود سعی میکنم حتما یه ویزیت دیگه پیش دکتر شرکت برم