2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده. واسه آندومتر دوستای این تاپیک میگفتن لوبیاسبز خیلی خو ...

لوبیا سبز رو چند نفر میگفتن نتیجه ی عکس داشته براشون . ممنونم عزیزم . انشاالله شما هم به هر چی که به صلاحتونه برسید به امید خداوند 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
انشالله عزیزم. نه اصلا این کارو نکن ببین آی وی اف که درصدش چقد بالاتره بازم منفی شده واسه بعضیا دیگه ...

مرسی . اره فک کنم با مورفولوژی صفر iui نکنن . ولی اینم ۳۰ تومن هزینشه که خیلیا رو دیدم‌ منفی شدن 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان ببخشید مورفولوژی صفر با چی خوب میشه ؟ همسرم آل کارنیتین مایع ،سلن‌پلاس ،کیوتن میخوره . چی ...

ژل رویال طبیعی از عسل فروشی معتبر بخرید

روی تمام فاکتورای اسپرم تاثیر میزاره

البته روی بعضی مردها بیشتر و روی بعضی کمتر ولی قطعا موثره

برای همسر من هیچ داروی شیمیایی موثر نبود ولی با رویال مورفولوژیش صفر بود یک شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ژل رویال طبیعی از عسل فروشی معتبر بخرید روی تمام فاکتورای اسپرم تاثیر میزاره البته روی بعضی مردها ...

مرسی عزیزم . اگه تهران یا کرج جای معتبر میشناسین بهم معرفی کنین . متاسفانه کسی رو سراغ ندارم 

چه خوب که بیشتر شده

لوبیا سبز رو چند نفر میگفتن نتیجه ی عکس داشته براشون . ممنونم عزیزم . انشاالله شما هم به هر چی که به ...

نشنیده بودم دوستان پیامتون رو ببینن راهنمایی میکنن. انشالله همچنین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی . اره فک کنم با مورفولوژی صفر iui نکنن . ولی اینم ۳۰ تومن هزینشه که خیلیا رو دیدم‌ منفی شدن&nbs ...

آره عزیزم واقعا شانسیه اگه هزینش براتون مشکله انجام نده ولی اگه میتونی و زبونم لال منفی شد بازم میتونی هزینه کنی ادامه بده وگرنه خودتو توی دردسر ننداز

آره عزیزم واقعا شانسیه اگه هزینش براتون مشکله انجام نده ولی اگه میتونی و زبونم لال منفی شد بازم میتو ...

والا هزینشو خدارو شکر دارم . ولی حرصم میگیره کسی رو میبینم‌منفی شده . همسرم میگه به چیزای بد فکر نکن . 

نه دکترمیگفت کیفیتش خیلی میاد پایین بعد فریز😔 همدانم اما همه ی کارهای میکرو روتهران انجام میدم

کدوم مرکزی؟

آره معمولا ده تا تخمک به بالا رو انتقال فرش نمیدن. میزارن دو ماه رحم استراحت کنه ولی یه کاربری اینجا بود با وجود اینکه هایپر شده بود با اصرار خودش دکتر دو تا جنین بلاست براش انتقال داد. دکتر بهش گفته بود با وجود هایپری، شانس انتقال فرش بالا میره. اتفاقا مثبت شد الان بارداره ولی یادمه همسرش سالم بود و مشکلشون حاد نبود فکر کنم یکمی تنبلی داشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والا هزینشو خدارو شکر دارم . ولی حرصم میگیره کسی رو میبینم‌منفی شده . همسرم میگه به چیزای بد فکر نکن ...

پس انجام بده انشالله که منفی نمیشه خدا بزرگه اول حسابی به خودتون برسید بعد برو با خیال راحت انرژی مثبت بده 

من بعد هشت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دوقلو باردار شدم اول شش ماه زایمان زودرس شدم و ب ...

عزیزم من تجربه ای ندارم خودم تو سیکل انتقالم ولی هورمون رشد که به من دادن میگن واسه کیفیت تخمک و بالا رفتن ضخامت اندومتر خوبه یه تحقیق بکن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله که دلیلش این نباشه خب شاید چون میکرو شانسیه هنوز مثبت نشدی

نمیدونم انشالله که مشکلی نباشه نمیدونم دیگه واقعا بریدم 

مرسی عزیزم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
پس انجام بده انشالله که منفی نمیشه خدا بزرگه اول حسابی به خودتون برسید بعد برو با خیال راحت انرژی مث ...

توکل بخدا . انشالله که کارات خوب پیش بره عزیزم .راست‌میگی ارزش ریسکشو داره . اخه دکتر گفت با مورفولوژی صفر ، تعیین چنسیت سخته .

لوبیا سبز رو چند نفر میگفتن نتیجه ی عکس داشته براشون . ممنونم عزیزم . انشاالله شما هم به هر چی که به ...

اره عزیزم منم اول خیلی برنامه ها ریختم. لوبیا سبز و نشاسته و شیر سویا ولی الان از همه منصرف شدم. فقط میخوام ژلاتین بخورم. چون خودم ضخامت رحمم بالاست دکتر داروهم داده گفتم کافیه.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
کدوم مرکزی؟ آره معمولا ده تا تخمک به بالا رو انتقال فرش نمیدن. میزارن دو ماه رحم استراحت کنه ولی یه ...

من قبلا کلینیک نوید بودم 

الان مام 

خوب مشکل اونا زیاد نبوده خداروشکر

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍