2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
توکل بخدا . انشالله که کارات خوب پیش بره عزیزم .راست‌میگی ارزش ریسکشو داره . اخه دکتر گفت با مورفولو ...

الان تموم دكترها pgsووpgdانجام نميدن مكه كسي چند بار  انتقالش  منفي داشته باشه  و در نهايت براش سلامت جنين انجام بدنچون ميكن  كيفيت جنين پايين مياد متاسفانه وجنين از دست ميره وكاملا شانسي تو جنين هاي خوب پسر باشه، ايواي هم مركز مام ميكن ٦٠ الي ٧٠ درصد  شانس جنين دلخواهولي بارداري ١٥ درصد با ايو اي، به خدا توكل كن 

عزیزم دکترهای غدد ایران هم جدیش نمیگیرن. من پیش دکتر پژوهی غدد رفتم گفت برای بعد بارداری مهمه که زود ...

عزیزم شما وقتی میگید ۲۰۰ و ۵۰۰ بود، یعنی همین anti tpo

که باید زیر  ۱۰ باشه، ۵۰۰ یا ۲۰۰ بود؟؟ نمی دونم چرا یه کم سرچ کردم نوشته درمانش لیووتروکسینه! مال من پارسال ۱۶ بود، اگه شما که ۲۰۰ بودی خدا را شکر بارداریت موفق بوده، من دیگه نباید احتمالا خیلی نگران این مساله باشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این سیکل میگن بهترین نوع سیکل برای انتقال جنین فریزه. مگر اینکه بدنت به ال دی یا امپول بوسرلین یا ...

ممنونم عزیزم، میشه یک توضیح کوتاهی بهم بدی در مورد روند دارویی این سیکل

سلام عزیزم پریود شدی رفتی امروز پیش طرازی 

سلام گلم. نه نشدم ☹ صبح زنگ زدم کنسل کردم حالا فردا دوباره واسه سه شنبه وقت میگیرم انشالله یه جوری بشم که بخوره به شنبه و سه شنبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وقتي جنين ميكن كيفيتش خوبه يعني اسپرم وتخمكش خوب بوده ديكه يعني ممكنه جنين كيفيتش خوب باشه ولي بكن م ...

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه عزیزم . من با جنین بلاست بارداری پوچ هم داشتم . به نظرم به گرید و چند روزه بودنش نباید خیلی توجه کرد

مرسی . اره فک کنم با مورفولوژی صفر iui نکنن . ولی اینم ۳۰ تومن هزینشه که خیلیا رو دیدم‌ منفی شدن&nbs ...

ببین عزیزم واقعا این تصمیمو خودت باید بگیری ولی اگه بازم دختر شد و خیلی برات مهم نیست انجام بده چون خیلیا رو دیدم دختر شده تازه یکی رو دیدم دو قلوم بود حتی یکیشم پسر نشد دکتر خیلی راحت گفته بود ای یو ای ۷۰ درصده تو جزو اون سی درصدی

اهان پس اشتباه گرفتم یکی دیگه بود گفت پریود شده  دکتر گفته یکم اردیبهشت بیا

اره عزیزم من بودم به دکترم زنگ زدم گفت ایرادی نداره زود پریود شدی همون یک اردیبهشت بیا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم شما وقتی میگید ۲۰۰ و ۵۰۰ بود، یعنی همین anti tpo که باید زیر  ۱۰ باشه، ۵۰۰ یا ۲۰۰ بود؟؟ ...

بله عزیزم همون anti tpo. اولین بار جواب آزمایشو دیدم برق از سرم پرید! اصولا درمان هم نداره و نمیشه آوردش تو رنج. برای شما اصلا به حساب نمیاد 😀

دکتر طرازی بهم گفت ممکنه این نشونه ای باشه که رحم هم جنین رو پس میزنه. به خودی خود اصلا با رحم کاری نداره. انگار چون یه ارگان بدن مشکل خودایمنی داره، احتمال داره یه عضو دیگه هم مستعدش باشه. 

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه عزیزم . من با جنین بلاست بارداری پوچ هم داشتم . به نظرم به گرید و چند روز ...

اخه  عزيزم  بس جطور به كيفيت جنين پي  ميبرن  وگريد بندي ميكنن  اگه جنين گريد a انتقال بدن ومنفي بشه نميشه كفت كيفيت جنين پايين بوده اكه مربوط به جنين باشه از لحاظ ژنيتيكي  بررسي ميكنن همونpgd 

مرسی . اره فک کنم با مورفولوژی صفر iui نکنن . ولی اینم ۳۰ تومن هزینشه که خیلیا رو دیدم‌ منفی شدن&nbs ...

دكتر عليرضايي كفت  شانس بارداري با اي وي اف ٤٠ درصد با ايو اي ١٥ درصد 

ای جانم. ایشالله به سلامتی و خوشی میزایی و میایی 🤣 😍😍😍❤️❤️❤️ عزییزم خیلی مراقب فسقل خان باش 🥰

قربونت برم . ایشالا شما هم به خوشی این دوران و طی کنی و به موقع دخترای گلتو بغل کنی🥰🤩❤

میشه قرصشو از داروخونه بگیرم ؟

برای مردها باید طبیعی استفاده بشه

برای خودت میتونی کپسولشو مصرف کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻