2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دكترت كي بود؟ خراش رحم تاثير داره  تو مثبتي؟

رضا نصر بود

نه اعتقال به خراش و اینا نداشتن نمیدونم والا گفتن بهترین دکتره

اولش بی بی چک مثبت شد ولی بعدش منفی 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رضا نصر بود نه اعتقال به خراش و اینا نداشتن نمیدونم والا گفتن بهترین دکتره اولش بی بی چک مثبت شد و ...

عزیزم شما افت بتا داشتی. انقدر زود نا امید نشو. شوهرتم سالمه خودتم شکر خدا فقط لوله نداری. رحمت که سالمه. باردار میشی بازم. یه استراحت کن درمانتو ادامه بده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
حق داری منم اومدم مام خیلی امید داشتم ولی بازمنفی شد اما چاره چیه عزیزم تولوله نداری همسرمن اسپرم ن ...

باورت میشه دیروز ه تار موی سفید تو موهام پیدا کردم تو اوج جوانی پیر شدم در این راه 

اصلا زخمی که خوردیم اینقدر عمیقه که انگار تو باتلاقیم دست و پا میزنم،

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزيزم دوست نداري يبار شانستو پيش دكتر ما امتحان كني؟ ما سه نفر تو اين تاپيك مريضش هستيم هر سه نتيجه ...

دکترت کیه چیکا جان

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
باورت میشه دیروز ه تار موی سفید تو موهام پیدا کردم تو اوج جوانی پیر شدم در این راه  اصلا زخمی ...

گلم من پر تار موی سفیدم. اگه از سختی هام بگم برات... چیکار میشه کرد باید صبر و توکل کرد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زود دست کشیدی ناامید شدی منم دوبار پانکچر شدم دفعه اول به انتقال نرسید دفعه دوم هم منفی بعدماه رمضان ...

خدا رو شکر جنین فریز داری 

ایشالله مثبتی 

میدونی بیشتر از چی دلم گرفته از خداییه که اینقدر شاکرش شدم داد زدم همه جا جار زدم گفتم مثبت شدم گفتم خدایا شکرت ناامیدم نکردی رو سیام نکردی چقدر زخمه زبون شنیدم چقدر دلم شکست از بندهاش چقدر خوشحال شدم گفتم بلاخره یه بی بیچک مثبت دیدم ولی یهو یه سیلی زد تا اخر عمرم فراموش نمیکنم 

دكتر شهلا اسرافيلي نمين مطبش سعادت اباد هستش اي وي اف رو بيمارستان عرفان انجام ميده واقعا درصد موفقي ...

سرم اینا میده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اخه خیلی بیهوشی و دارو مصرف کردم میترسم از بیهوشی و دارو هاش اقعا فوبیا هم گرفتم اصلا خیلی حالم بد ش ...

چند بار انجام دادی عزیز