2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
نمیشه که ایران همشو یجا فریز میکنن 

من هنوز نفهمیدم چرا این کار رو کردن😐 الان مرکز ما پنج تا جنین سه تا بی و دو تا سی رو فریز کردن و همه رو با هم انتقال میدم. احتمالا قصد اینا بلاست کردن بوده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من هنوز نفهمیدم چرا این کار رو کردن😐 الان مرکز ما پنج تا جنین سه تا بی و دو تا سی رو فریز کردن و هم ...

والا منم مونم چرا اینکارو میکنن شنیدم خارج کشور دونه دونه جدا فریز میکنن اینجوری بهتره حداقل 3 تاشو از فریز دربیارن که ادم امید داشته باشه دو دفعه ای و یاف شدم هر دوبار  فقط یبار انتقال دادن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که طبیعی میشی گلم. میدونم الان افسرده ای حقم داری و قابل درکه یه مدت به خودت و همسری استراحت ...

خیلی حالم بده چون طبیعی باردار نمیشم لوله رو برداشتن کلا نا امید حداقل ادم بدونه از یه طرف یه زمانی شاید طبیعی بشه امیدی داره ولی من اصلا فقط ای وی اف 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
والا منم مونم چرا اینکارو میکنن شنیدم خارج کشور دونه دونه جدا فریز میکنن اینجوری بهتره حداقل 3 تاشو ...

عزيزم دوست نداري يبار شانستو پيش دكتر ما امتحان كني؟ ما سه نفر تو اين تاپيك مريضش هستيم هر سه نتيجه گرفتيم يك بار ديگه اراده و توكل كن پيشش ايشونم برو 

خداياشكرت....❤️ 
والا منم مونم چرا اینکارو میکنن شنیدم خارج کشور دونه دونه جدا فریز میکنن اینجوری بهتره حداقل 3 تاشو ...

نه ایران هم یجا فریز نمیکنن شاید مال شما تعداش کم بوده .۳تایی و۲تایی فریز میکنن اکثرا

یا رب العالمین
عزيزم دوست نداري يبار شانستو پيش دكتر ما امتحان كني؟ ما سه نفر تو اين تاپيك مريضش هستيم هر سه نتيجه ...

ممنون میشم اسمشو بگی فعلا دوره افسردگیو دارم تا یا سال دیگم فک نکنم بهش فکر کنم 

کجا انجام دادی شما؟؟

ممنون میشم اسمشو بگی فعلا دوره افسردگیو دارم تا یا سال دیگم فک نکنم بهش فکر کنم  کجا انجام داد ...

دكتر شهلا اسرافيلي نمين مطبش سعادت اباد هستش اي وي اف رو بيمارستان عرفان انجام ميده واقعا درصد موفقيتش خيلي بالاست تو بيمارستان بيشترين امار مثبت براي ايشون هستش و كلا سبك بودن دستش معروفه. عزيزم نذار افسردگي بهت غلبه كنه غرقش نشو خودتو عذاب نده. يك بار ديگه يا علي بگو دوتا ويزيت پيش ايشون برو و فعلا چكاب انجام بده هرموقع اماده بودي دوباره شروع كن.

خداياشكرت....❤️ 
دكتر شهلا اسرافيلي نمين مطبش سعادت اباد هستش اي وي اف رو بيمارستان عرفان انجام ميده واقعا درصد موفقي ...

اخه خیلی بیهوشی و دارو مصرف کردم میترسم از بیهوشی و دارو هاش اقعا فوبیا هم گرفتم اصلا خیلی حالم بد شده افتضاح ببینم خوب میشم 

میترسم بیهوش شم و دیگه به هوش نیام یا دارو هاش کلی عوارض داره 

هزینه اش چقدر شد

اخه خیلی بیهوشی و دارو مصرف کردم میترسم از بیهوشی و دارو هاش اقعا فوبیا هم گرفتم اصلا خیلی حالم بد ش ...

زود دست کشیدی ناامید شدی منم دوبار پانکچر شدم دفعه اول به انتقال نرسید دفعه دوم هم منفی بعدماه رمضان دوباره میرم انتقال جنین فریز دارم

یا رب العالمین
من هنوز نفهمیدم چرا این کار رو کردن😐 الان مرکز ما پنج تا جنین سه تا بی و دو تا سی رو فریز کردن و هم ...

نه یه جا فریز نمیکنن به کیفیت جنین فریزمیکنن اگه جنین کیفیتش عالی باشه ۲تابیشترفریز نمیکنن اما وقتی کیفیت وتعداد سلول کم باشه تویه نی فریز میکنن که اگه خواستن بلاست کنن بزارن ببینن کدومش به بلاست میرسه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
خیلی حالم بده چون طبیعی باردار نمیشم لوله رو برداشتن کلا نا امید حداقل ادم بدونه از یه طرف یه زمانی ...

حق داری منم اومدم مام خیلی امید داشتم ولی بازمنفی شد

اما چاره چیه عزیزم تولوله نداری همسرمن اسپرم نداره 

پس درهر صورت شرایط طبیعی بارداری رونداریم اما چاره چیه خودت رونبازادامه بده دفعه سوم انشالله میگیره

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
اخه خیلی بیهوشی و دارو مصرف کردم میترسم از بیهوشی و دارو هاش اقعا فوبیا هم گرفتم اصلا خیلی حالم بد ش ...

عزيزم اصلا اين فكرارو نكن و زود كوتاه نيا دستتو بذار رو زانوهات و يا علي بگو و بلند شو و براي هدفت تلاش كن با دوبار انتقال از پا در نيا ميدونم گفتنش اسونه اما بالاخره راهي هستش كه بايد بري الان سمين جون ١٧ بار انتقال داده و بازم اميد داره. برو و كم كم شروع كن روحيتو قوي كن چله بردار نذر كن هرچقدر هم كوچيك ذكر بگو مطمئن باش بهت قوت قلب ميده. من با داروها و ويزيت و همه مراحل حدود ١٥ تومن تموم شد برام 

خداياشكرت....❤️