2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
باورت میشه دیروز ه تار موی سفید تو موهام پیدا کردم تو اوج جوانی پیر شدم در این راه  اصلا زخمی ...

عزیزم چقدرحالت رودرک میکنم 

ولی چه میشه کرد من داغونرینه داغون هام دوبارپانکچر ،خراش،هیسروسکوپی،۵بارانتقال منفی 

۴باربیهوش شدم ولی چه میشه کرد

حتی ازمایش ایمنی رودادم مشکلی نبود میگن اسپرم خیلی ضعیفه وچاره ای ندارم 

دوبارمنفی شدی خیلی ها بارسوم نتیجه میگیرن بسپربه خدا یه باردیگه برو انشالله نتیجه میگیری 

خیلیا تواین گروه اگه به این زودی ها خسته میشدن الان بچه های دسته گلشون رونداشتن

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقدرحالت رودرک میکنم  ولی چه میشه کرد من داغونرینه داغون هام دوبارپانکچر ،خراش،هیسروسکوپ ...

اصلا همین روحیشو ندارم میمیرم اگه خدایی نکرده بار سومم نگیره همین بهتر نرم 

نمیدونم والا خیلی بده در کل

حالتو درک میکنم ایشالله صاحب نینی خوشکلم میشی تقویتی بده همسرت اجیل و اینا الن مکمل خارجیم خیلی گرون شده نمیشه خرید

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اصلا همین روحیشو ندارم میمیرم اگه خدایی نکرده بار سومم نگیره همین بهتر نرم  نمیدونم والا خیلی ...

اینجوری فکرنکن یکم استراحت کن بعدبروانشالله مثبت به منفی فکرنکن 

قوی که نمیشه ازواسپرمه هیچی تاثیرنداره روش😔

توکل به خدا انشالله قسمت ما هم بشه🙏🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
رضا نصر بود نه اعتقال به خراش و اینا نداشتن نمیدونم والا گفتن بهترین دکتره اولش بی بی چک مثبت شد و ...

عزیزم درکت میکنم ناراحتی ولی به نظرم همش شانسه خیلیا توی همین تاپیک ابن سینا و رویان و مام بودن و الان مامان شدن خیلیا میگفتن رویان خوب نیست ولی همین جا دوستامون با انتقال اول مثبت شدن. همش شانسه درسته که باید یه کارایی مثل آزمایش و مکمکل هم انجام بدی اما فقط اینا نیست انشالله دفعه بعد یکم استراحت کن و بسم الله بگو دوباره شروع کن نذار دیر بشه چون آدم تنبل میشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
براي من چيزي مكمل تجويز نكردن عزيزم 

قبل تخمکشی چی مکمل

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم. ضعیفن نمیگیره 😂😂😂 فک کن دکتر بهم گفت هیسترو و بیهوشی نکن ارزش نداره😔

اون دکترم چرت گفت والا به نظرم همش حرفه دوستم که دیروز بچش به دنیا اومد طبیعی باردار شد فکر کنم لوله هاشم بسته بود به نظرم فقط خدا حالا ببین ماهنده مثبت میشی اونم چند قلو😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بله اصلا پیشنهاد نمیکنم میگن درصد موفقیتش خوبه ولی سقطاشم زیاده بعنی اول مثبت میشی بعدش افت بتا ...

مام نصر اینه طاهری خیلی عالیههه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم مام  خوبه؟.....من میخواستم بیام مرکز  مام ولی شنیدم از وقتی دکتر نصر از ایران رفته ن ...

نصر رفتتت واقعااا؟