2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
من اسفند ماه انتقال داشتم از همسرم نگرفتن فقط پانکچر شدم از جفتمون گرفتن 

امروز صبح باز شوهرم رفت پرسید قبل ازمایش گفت هر دوتون. نمیدونم چرا😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز صبح باز شوهرم رفت پرسید قبل ازمایش گفت هر دوتون. نمیدونم چرا😑

دیشب از همسرم پرسیدم گفت فقط از مادوتا ازمایش خون گرفتن واسه پانکچر اونم نفری بیست تومن شد واسه انتقال فقط ازمن گرفتن ازهمسرم نگرفتم همسرم میگه اگه مشگوک بشن پی سی ار میگیرن

سلام خیلی معذرت میخوام دوستان ولی من از دیشب خارش واژن گرفتم‌ دو روز قبلشم ترشحاتی که حالت پنیرک بود ...

سلام عزیزم من اینجوری که میشم فقط با شامپو بچه خودمو میشورم یعنی اب روی آتیشه  خارشتو خوب میکنه 

باشه عزیزم ،ممنون از راهنماییهای همیشگی زینب جون میگم الان یه متن داخل سایت نی نی بان خوندم که قبل ...

عزیزم نی نی سایت رفرنس قابل اعتمادی نیست 😉 😉 😉 

شما وقتی هر روز تمام مواد خوراکی هرم غذایی رو بخوری و سالم باشی دیگه به هیچی جز فولیک اسید نیاز نیست 

البته که سطح آهن و ویتامین د3 باید در میزان اپتیمال باشه

سلام عزیزم خداروشکر به سلامتی ایشالا نی نی تو بغل کنی خدا واسه هم حفظتون کنه منم شرایطم مثل شما ۶هف ...

وااای عزیزم اصلا نگران نباش ، داروهارو ادامه بده ، استرس هم نداشته باش چون هرچی خدا بخواد میشه ؟ دست منو شما نیست ... منم دقیقا ۶ هفته و ۴ روز ام بود گفت ساک خالیه ،یک هفته بعد رفتم سونو واژینال ، دکتر هنوز دستگاه داخل واژن نکرده گفت وااا بچه ات که اینجاست ... گفتم چی ؟ گفت قلبشم میزنه پاسو برو منو مسخره کردی 🤭🤭🤭 انقدر از ذوقم تو مطب گریه کردم که یادم رفت بگم که برام شیاف و فولیک اسید بنویسه . چون تموم شده بود ... ببین من یه جوری حالم بد بود که گفتم الان که دکتر بگه فردا برو بیمارستان سقط کن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم پسرم 15 روزه به دنیا اومده❤ پناه بر خدا ... قربونت، انشاالله شما هم نی نیت(نی نیهات) رو صحیح ...

اااای جووون دلم 😍😍😍😍 حدا نگهش داره برااات عشقم ، خیلی خوشحال شدم واقعا ، از طرف منم یه ماج محکم از بکن 😘😘😘😘 دعا کن منم این چند ماه به خیر بگذرونم 😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرسی عزیزممم اونم خوبه قوربونت  ایشالا ایشالا اندفعه دیگه اخرین انتقالته و مامان میشی عزیزممم

ای جونم حتماالان دیگه کلی فرق کرده تواین 40روزه قیافش اره؟ ممنونم یادت افتاد حتماحتمادعاکن میگن دعاحتی بلاهای نازل شده یانشده روهم دفع میکنه

سلام عزیزم من اینجوری که میشم فقط با شامپو بچه خودمو میشورم یعنی اب روی آتیشه  خارشتو خوب میکنه ...

آره من همیشه با شامپو بچه خودمو میشورم فقط نگران اینم حالا که اینجوری شدم یه وقت داروهای پانکچر رو بهم نده بگه باید اول این خوب بشه خیلی استرس گرفتم‌. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شاءالله که اینطور نمیشه چندم پریود میشی

انشالله. الان زنگ زدم واسه شنبه وقت گرفتم از طرازی باید شنبه بشم اگه نشم یکی دو روز بعدش حتما میشم همیشه منظم بودم ولی ماه قبل ۸ روز زودتر پری شدم 

سلام خیلی معذرت میخوام دوستان ولی من از دیشب خارش واژن گرفتم‌ دو روز قبلشم ترشحاتی که حالت پنیرک بود ...

دوستای گلم کسی چیزی در این باره نمیدونه کمکم کنه نگرانم به خاطر عفونت سیکلم کنسل بشه

انشالله. الان زنگ زدم واسه شنبه وقت گرفتم از طرازی باید شنبه بشم اگه نشم یکی دو روز بعدش حتما میشم ه ...

منم همیشه پریودم مرتب بود دوروز جلو مینداختم هر ماه ولی دو ماهیه که عقب میندازم 

ماه قبل عقب انداختم بعدشم لکه بینی داشتم تا 5روز این ماهم که به وقت همیشه ام باید امروزمیشدم ولی خبری ازش نیست  حالا منم از کیست میترسم  

خدا بخیر بگذرونه دیگه تابه مرحله پانکچر و انتقال برسیم  دور از جون نصف عمر شدیم 

سلام لی لی جون. خوبی عزیزم، سال نوی شمام مبارک. نه هنوز بغلم نیومده به حق بزرگی خدا نوروز ۱۴۰۱ نی نی ...

قربونت برم لی لا جون.روز زایمانت اون لحظه های خاص که دلت حسابی با خدا همراه میشه ، اگر یادت بود حتما منو دعا کن.