2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684411 پست
منم نا منظمه اصلا اگه ال دی نخورم پری نمیشم ۱۲ تا تخمک ۹تا جنین نمیدونم دلم میخواد این سری نخورم&nbs ...

کم نبود که خواهر .۶ماه طول درمانشه به نظرم بخور

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خوبم ممنون خیالمو راحت کردی انشالله به هرچی میخایی برسی وخدا بهت بده که به داد دله ماها میرسی ا ...

خواهر حتما بخور متفورمینو.قندتو تنظیم کنه لااقل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممم عزیزم خوبی? گل پسرماچطوره؟ خیلی التماس دعا وای من بازدوره شروع کردم دعاکن انتقال بشه بدم وبگی ...

مرسی عزیزممم اونم خوبه قوربونت 

ایشالا ایشالا اندفعه دیگه اخرین انتقالته و مامان میشی عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام زینبی جون ببخشی من زخیرم ۶.۹هست بهم متفورمین دادن به نظرت برایه چیه؟ چه کار میکنه روزی ۲تا۵۰۰ ...

من تنبلی نداشتم دکترم داده برای کیفیت تخمک فعلا هم گفته تا انتقال بخورم منم روزی ۲تا ۵۰۰ عست

یا رب العالمین

سلام خیلی معذرت میخوام دوستان ولی من از دیشب خارش واژن گرفتم‌ دو روز قبلشم ترشحاتی که حالت پنیرک بود داشتم با این اوضاع بهم دکتر دارو میده برای شروع سیکل پانکچر خیلی نگرانم من چی بشه اینجوری بشم کسی میدونه کمکم کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر باشه. منم زینبی جان بعدسه ماه منتظرانتقال شدن ومصرف استرادیول وبالانرفتن ض ...

عزیزم ان شاالله همه چی عاااااااااالی پیش میره و مامان میشی همین دفعه 🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍😍

عزیزم خودش میگه که دکتر میگه چون تحریم هستیم فقط آمپول سینال موجوده چون زن داداشم خونش تهران نیست شه ...

نه گلم همچین چیزی نیست 

پیورگان، الونوا، و چند تا دیگه که الان خاطرم نیست دارو داریم 

بهشون بگو بیان تهران بهتره

سلام خیلی معذرت میخوام دوستان ولی من از دیشب خارش واژن گرفتم‌ دو روز قبلشم ترشحاتی که حالت پنیرک بود ...

سلام عزیزم نترس گلم از استرس هست 

برو دکتر معاینه کنه دارو مناسب بهت بده اصلا هم نترس 

حالا یه دکتر زنان دیگه بگو برات جدا بنویسه  و البته قبلش تلفنی بپرس

باشه عزیزم ،ممنون از راهنماییهای همیشگی

زینب جون میگم الان یه متن داخل سایت نی نی بان خوندم که قبل از انتقال مصرف ویتامینهای گروه ب موثر هست ،به نظرت این نظریه درسته ؟بعد ب کمپلکس چاق کننده نیست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...