2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
ممنون گفتی دوستم منم توفکرش بودم اگر خدا بخواد رمضون انتقال بدم. راستی دکترمم گفت روزه مشکلی نداره

خداروشکر ان شاالله نتیجه مثبت میگیری عزیزم. نمیدونم چرا خیلی دوس داشتم منم ماه رمضان باشه انتقالم.یه حس خوبی داره   . ولی فعلا باید منتظر جواب آزمایشا باشم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم‌به من متفورمین ندادن حتی من پرسیدم بخورم‌گفت نه نیازی نیست.الونوا بهتون داده بودن؟ذخیرتم با ...

اره النوا دادن  خودم فکر میکنم متفورمین درمان تنبلیه به خاطره همینم تخمکم کم شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان پس خدا رو شکر به موقع اقدام کردین  این یه نشونه خوبه ها 😉😉😉😍😍😍😍

زینبی بابا جون شما ماه رمضون انتقال داشتین؟ من دارم این ما انتقال میدم خیلی عذاب وجدان دارم واسه روزه😔 البته اگه منفی بشم همه رو غذا میگیرم پشت سر هم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای لی‌لا لی‌لا کل امروزو به یادت بودم. ایشالله گل پسر تپل مپلیت رو به سلامت بزنی زیر بغلت بیاریش خو ...

فدااات عزیز دلم. هیجان توام با استرس. مرسی بابت دعای خوبت عزیزم. انشالله چشم به بزنی دخترای دسته گلت نوبت دنیا اومدنشون باشه. دعام کن خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدااات بوپو‌جونم. راستش پر از استرسم. مرسی دعام کردی انشالله چند روز دیگه هم نوبت خودت میشه و گلرپسر ...

ای جانم دوست عزیزم الهی بخیر سلامت و دل خوش بدنیا بیاری گل پسرتو ماهم اون لحظه یاد کن خواهش میکنم که محتاج دعاییم.  الهی عاقبت بخیری پسرتو ببینید.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آهان پس خدا رو شکر به موقع اقدام کردین  این یه نشونه خوبه ها 😉😉😉😍😍😍😍

سلام زینبی جون ببخشی من زخیرم ۶.۹هست بهم متفورمین دادن به نظرت برایه چیه؟ چه کار میکنه روزی ۲تا۵۰۰

اگه بخورم من با النوا ۱۲ تخمک دارم به نظرت روی تنبلی کار نمیکنه که کنترلش کنه به خاطره همونه من کم تخمک داشتم با این زخیره یا اینکه نه ربطی به اون نداره چون من با سینالم ۸ ا داشتم وچون تعیین جنسیتم صد در صد شانسم با تخمک بیشتر بیشتره

سلامممم عزیزم خوبی؟ شنیدم انشالله فردا زایمان داری توروخدا دعاکن هممون ومنم اسمم فاطمه دلم داره میتر ...

عزیزکم چشم حتما. انشالله به زودی خونه ات و خونه دلت غرق شادی و آرامش بشه

ای جانم دوست عزیزم الهی بخیر سلامت و دل خوش بدنیا بیاری گل پسرتو ماهم اون لحظه یاد کن خواهش میکنم که ...

چشم عزیزم مرسی از دعای نابت. انشالله سال دیگه این موقع فرشته کوچولوت تو بغلت مشغول شیطنت و شیرخوردن باشه

چشم عزیزم مرسی از دعای نابت. انشالله سال دیگه این موقع فرشته کوچولوت تو بغلت مشغول شیطنت و شیرخوردن ...

الهی آمین مرسی عزیزدل دست خدا به همراهت 

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره گلم خیالت راحت  داروها هم اگر سیکل بلند باشه از روز 5 معمولا میگن ال دی بخورید

چقدر عالی

ممنون از راهنماییت😘😘 انشالله همیشه خودت و خونوادت سلامت باشین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻