2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
عزیزم راستش منم نمیدونم دیگه باید چی کار کرد فقط قاعدتا 14 روز بعد از آمپول باید پریود بشی

چهارده روز طول میکشه واقعا؟ اخه من چهار روزه گذشته از آمپولم دکتر گفت دو روز دیگه میشی انگار پس اگه چهارده روز طول میکشه که هنوز خیلی مونده. مرسی گلم از راهنماییت دعام کن لطفا . بعد زینب جون امکان داره یکی بتاش دیر بالا بره و باردار باشه و سالم؟ اصلا همچین چیزی امکان داره؟ چون من بتامو هفت روز یا شش روز بعد تاخیرم دادم و منفی بود بی بی چک هم بعد یک هفته زدم میدونم محاله حامله باشم با این شرایط ولی میخوام بدونم اصلا تا حالا همچین چیزی شده؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم از جوابت . کاش میشد بهش فکر نکنم خیلی ناراحتم دلم میخواد زودتر نی نی بیاد تودلم کلافه ام ...

مرسی عزیزدلم واسه هیچ چیز عجله نکن بسپر به خدا منم اسفندماه خیلی عجله کردم چندروز عقب انداختم رفتم دکتر قرص داد خوردم پریود شدم ولی ای کاش عجله نمیکردم انگار قسمت نبود دکترم گفت بنداز بعد عید گفتم نه کل عیدم توخونه بودم به امید مثبت شدن اخرشم منفی شدم عزیزم هرچیزی به وقت ش اتفاق میفته عجله نکن ایشاالله خیلی خیلی زود مامان میشی گلم همه ی این سختی ها فراموشت میشه

من همیشه tpo بالاست دکتر میگه مشکلی نیست فقط بعد بارداری بهت قرص میدم کسی مشکل من رو داره؟

برای من تی پی او بالاس دکتر زرنانی بهم پردنیزولون داده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم پریود بعد انتقالت زیاد بود ؟من پریود شدم ولی خیلی کنه دل دردم اصلا ندارم 

معمولی بود

خودم اتفاقا فک میکردم باید خیلی سنگین باشه چون ضخامت میره بالا سه روز اول خونریزی داشتم ولی روز چهار و پنج فقط لک بود بعدم تقریبا تا روز ۷ دیگه پاک بودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ان شاالله با اولین انتقال مامان بشی من که فعلا بیخیال شدم تو رژیمم می خوام وزنمو برسونم به ۷۵ بعد بر ...

انشالله عزیزم. ممنون. چه خوب که میخوای وزن کم کنی خیلی میگن تاثیر خوبی داره. انشالله که این دفعه بگیره گلم. امیدت به خدای مهربون. اره عزیزم هزینه ها که نگو ما هم فقط داریم میریم جلو هر مرحله خدا میرسونه. نگران نباش عزیزم اگه قسمت باشه همه چی جور میشه فقط باید صبر و توکل کرد گلم♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آهان پس خدا رو شکر به موقع اقدام کردین  این یه نشونه خوبه ها 😉😉😉😍😍😍😍

اره گلم. خدا کنه یک نشونه ی خوب باشه. مرسی مهربان بانو❤️❤️❤️❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام فداتشم عزیزم مرسی الهی که زایمانت عالی  باشه گل پسری رو بغل گرفتی برای همه دعاکن برای خاله ...

فدااات عزیزم. چشم حتما. انشالله به زودی خدا دل خالتون رو شاد شاد کنه. آره استرس واقعا کم نیست. خدا بخیر کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم بلد نبودم صدات کنم تو چه مرحله ای هستی  دوباره شروع کردی الان کجا میری

سلام گلم الان که دارم تقویتی هامو میخورم ماه دیگه داروهای پانکچرمو میگیرم قبل عید پاپ اسمیر دادمو ازمایش ایمنی انعقادی حالا 28میرم  پیش طرازی ازمایشامو نشون بدم

شما این ماه پانکچر میکنی ؟؟

عزیزان امپول انوکسا رو چطور تزریق میکنن؟ ممنون میشم توضیح بدین

سه انگشت از ناف(سمت چپ یا راست) فاصله میدی شکمتو نیشگون میگیری و آمپول رو ۹۰ درجه وارد میکنی آروم تزریق میکنی . بعد از تزریق هم تا ده ثانیه میشماری بعد درمیاری. قبل و بعد از تزریق هم محل تزریق رو ضدعفونی کن ولی بعد از تزریق جای تزریق رو مالش نده .فشار هم نده. آمپول هم نیاز به هواگیری نداره. اگه قسمتی از شکمت کبود شد دیگه دفعه بعد رو کبودی تزریق نکن چون درد داره فاصله بده از کبودی و تزریق کن

تو بازو هم میتونی بزنی. هر دو بازو اون قسمتی که واکسن زدن تو بچگی برامون. نیشگون میگیری ۹۰ ورجه وارد میکنی و اروم تزریق و بعدم تا ده ثانیه میشماری و درمیاری. البته تو بازو رو فکر نکنم خودت بتونی تزریق کنی. تو رون هم میشه زد اما من بلد نیستم دقیقا کجای رون. ولی نحوه تزریق هم مثل دوتای قبلیه که توضیح دادم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سه انگشت از ناف(سمت چپ یا راست) فاصله میدی شکمتو نیشگون میگیری و آمپول رو ۹۰ درجه وارد میکنی آروم تز ...

دلارام جون ترشي ضرر داره؟ منظورم از اين ترشك و لواشكاي بسته بندي شده هستش به شدت دلم اونارو ميخواد ميترسم چون لكه بيني دارم برام ضرر داشته باشه😞😞

خداياشكرت....❤️ 
بله عزیزم گونال خارجی که اصلا الان نیست سینالم اصلا به درد نمیخوره چون ایرانیه و برا من جواب نمیداد ...

سلام بانو سینال خوب نیست؟؟؟من نمیدونستم وگرنه به دکترم میگفتم ی چیز بهتر بنویسه منم اصلا ازتعداد راضی نبودم....به زور ده تاتخمک شد سه تاجنین