2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
کاش باردار باشی 😍😍😍😍😍معجزه های یهویی خدا شامل حالت شده باشه ایشالا

مرسی عزیز مهربون بعیده چون من آزمایش بارداری دادم و منفی شد سیزدهم فروردین. کلافه شدم که چرا پریود نمیشم 😔 

توکل بخدا 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بعد از دو انتقال منفی دکترم پیشنهاد لنفوسیت تراپی داده.کسی انجام داده نتیجه گرفته باش ...

عزیزن صارم میری؟من و دوستم انجام دادیم.برا من بعد۳بار لنفوسیت باز کراس مچ بالا نیومد.برا دوستم بار دوم نرمال شد.لنفوسیت یه چیز ثابت شده نیست برابعضیاجواب میده برا بعضیا نه.هزینه اش هم زیاده سال پیش ماهرسری ۷۰۰میدادیم با هزینه ی رفت وامد بالای یه تومن میشد هر سری

سلام زینب جون. من یادتونه گفتم پریودم عقب افتاده آزمایش بارداری هم جمعه پیش دادم منفی بود یعنی پنج ر ...

عزیزم من هم وقتی موقع انتقالم میشه عقب میندازم نگران نباش واسه استرسه یه مدت اصلا بهش فکرنکن

سلام کسی گروه بارداری و آی وی اف تو تلگرام داره؟من عضو یه گروه بودم ادمینش لیلی یا لیلا بود متاسفانه ازش خارج شدم الانم نمیدونم چطوری پیداش کردم اگر کسی گروه خوبی میشناسه به من معرفی کنه ممنون میشم

عزیزم من هم وقتی موقع انتقالم میشه عقب میندازم نگران نباش واسه استرسه یه مدت اصلا بهش فکرنکن

مرسی عزیزم از جوابت . کاش میشد بهش فکر نکنم خیلی ناراحتم دلم میخواد زودتر نی نی بیاد تودلم کلافه ام از این بلاتکلیفی. توکل بخدا انشالله گلم هرچه زودتر به مراد دلت برسی شما.

دوستان این جواب عکس رنگیمه هرکسی بلده بهم بگه مشکلی دارم یانه

گلم سلام. خداروشکر جفت لوله ها بازه و طبیعی هم هستن مشکلی هم نداره. شکل رحمت هم نوشته قوس داره یا کمانی اینو نمیدونم چجوریه بزن نت شکل رحمتو بخون

گلم سلام. خداروشکر جفت لوله ها بازه و طبیعی هم هستن مشکلی هم نداره. شکل رحمت هم نوشته قوس داره یا کم ...

@درانتظاربچه

من الان زدم نت گلم برات چیز خاصی نی نوشته وقتی یک قوسی در بالای رحم باشه بهش میگن آرکوئیت که خیلی با شکل طبیعی رحم فرقی نمیکنه و مشکل ساز نی انشالله بزودی مادر شی عزیزم.

سلام زینب جون. من یادتونه گفتم پریودم عقب افتاده آزمایش بارداری هم جمعه پیش دادم منفی بود یعنی پنج ر ...

سلام عزیزم اره یادم میاد گلی، جای معتبر آزمایش دادی؟ 12.5 اگر باشه ضخامت و واکنش دسیدوا یعنی بارداری ها

سلام عزیزم اره یادم میاد گلی، جای معتبر آزمایش دادی؟ 12.5 اگر باشه ضخامت و واکنش دسیدوا یعنی بارداری ...

نمیدونم والا اخه بعدش بی بی چک هم گذاشتم منفی بود. واکنش دسیدوا نمیدونم چیه ولی ضخامتمو  دکتر نوشته دوازده و نیم بعد یه شکلی تو رحم دید به ماما گفت نگاه کن این حالت به اوایل بارداری هم میخوره وقتی رحم اینجوری میشه که گفت رفتی یه بی بی چک بزار که گذاشتم و منفی بود که دیگه آمپول پروژسترون زدم ولی نشدم هنوزم گفتم از شما هم مشورت بگیرم چکار کنم من