2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
ثمین جان من الان مجدد به ابن سینا تماس گرفتم گفتن دکتر طرازی فقط یک شنبه وسه شنبه هستن

عزیزم دکتر طرازی شنبه ها و سه شنبه ها هستن منم برای شنبه 28نوبت گرفتم   قبلا هم روزای کاریشون شنبه و سه شنبه بود 

قربونت عزیزم. همچنین برای شما میگم این ست ناخنگیر و پوار و این چیزا چه مارکی خوبه؟ چیا ضروریه؟ ...

ممنونم عزیزم ❤❤❤❤راستش من نگرفتم هنوز . برای پسربزرگمم توسیسمونیش بود یادم نیس چه مارکی بود ولی ست برس وشونه  واینا چیکو گرفته بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم من ازشون پرسیدم گفت اصلا علمیش اثبات نشده و پزشکا برا نون خودشون اینطور میگن که بیا خراش ب ...

من دو ماه قبل هیسترو کردک الان برا ماه بعد میتونم خراش بدم یا نمیشه دیگه؟ 

عزیزم شما هر روز هفته پریود شی میتونی شنبه یا سه شنبه ویزیت شی مگر اینکه سه شنبه عصر یا چهارشنبه باش ...

انشالله عزیزم مرسی که گفتی آره محمدزاده هم مثل اینکه گفتن خوبه عجم رو اتفاقا فقط ویزیت اول رفتم پیشش. انشالله که به موقعه پری بشم که با خودش ویزیت بشم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ، مررسی بابت احوال پرسی  نی نی خوبه عشقم ، قلبش هم میزد  ۶ هفته و ۴ روزم بود ...

سلام عزیزم خداروشکر به سلامتی ایشالا نی نی تو بغل کنی خدا واسه هم حفظتون کنه

منم شرایطم مثل شما ۶هفته و ۴ روز رفتم سونو ساک خالی بود شنبه قراره باز برم تکرار کنم خیلی نگرانم نمیدونی چقد خوشحال شدم واستون واسه منم دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
عزیزم دکتر طرازی شنبه ها و سه شنبه ها هستن منم برای شنبه 28نوبت گرفتم   قبلا هم روزای کاری ...

از دیروز تا حالا سه بار زنگ زدم گفت یکشنبه سه شنبه 

دیگه خودم بهش گفتم دکتر گفته شنبه ها هستم میگه بله هستن 😳😂

توکل بر خدا. من شونزده تا فولیکول داشتم. دیر پانکچر شدن و داروی اشتباه خوردن باعث شد سه تا رو آزاد ک ...

ان شاالله با اولین انتقال مامان بشی من که فعلا بیخیال شدم تو رژیمم می خوام وزنمو برسونم به ۷۵ بعد برج ۳ اسباب ‌کشی داریم که دیگه کل پولمون میره واسه خونه خالی میشیم باید دو سه ماه بشه حقوق بگیره شوهرم بریم حداقل میشه برج ۵ خیلی سخته😔😔خدا به هممون کمک کنه ان شاالله دامن منتظرا سبز شه از دکترو خرج راحت شیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت عزیزم، به امید خدا قسمت خودت به زودی😙 نه سارا جون میترسم اینجا آشنا باشه ...

ممنونم گلم اها

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدارو چه دیدی شاید خونه جدید برات خوش یمن بود و طبیعی نی نی دار شدی

امید بخدا ببینیم خدا چی می خواد