2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم رفتی سونو قلب چی شد؟

سلام عزیزم ، مررسی بابت احوال پرسی 

نی نی خوبه عشقم ، قلبش هم میزد 

۶ هفته و ۴ روزم بود رفتم سونوگرافی شکمی ، گفت ساک خالیه ولی ۷ هفته و ۵ روز رفتم سونو واژینال که خداروشکر همه چیز خوب بود

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام دوستان یه سوال داشتم من از روز یکشنبه ال دی شروع کردم میخورم حالم خیلی بد میشه 

سری پیش ال دی گرفتنی مارک دیگه بود اذیتم نکرد 

الان میتونم ادامش رو از همون بخرم یا نه 

سری پیش : لویتود

اینبار: اوسپت ال دی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو رو خدا دلم خیلی گرفته این روزا دعام کنید...کاش عید نمیرفتم شهرستان کلی زائو دیدم ک وقتی تبریک می گفتم همشون کلی دعا و ثنا میکردن برام...حالم گرفته شد میدونم اونا منظوری ندارن ولی خب ماها دیگه حساس شدیم حتی مادرخودم هم بگه دوست ندارم  تو رو خدا دعام کنید با دل های پاکتون

آخی عزیزم، به سلامتی چند هفته بودی؟ آره عزیزم مرخص شد خداروشکر، اسمشو تو خصوصی بهت میگم میترسم آشن ...

به به شادن جون 

مبااااارکه روی گل پسرمون رو دیدی 

تبریک میگم 

انشاالله همیشه کنار هم خوش باشین 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستانی که انشاءالله بعد از ماه رمضون انتقال دارن، شماها ماه رمضون رو روزه می گیرید؟ موندم چیکار کنم ...

احتمال زیاد برا منم میفته بعد ماه رمضان. اتفاقا من خوشحالم چون یه تزکیه روحی هس برامون و ان شاالله با روحیه بهتر و قوی تر انجامش میدیم. سعی کن سحری و افطار تقویت کنی خودتو. اگه خیلی نگرانی حتما با دکترت مشورت کن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مگه تازه انتقال منفی نداشتی اخه منم تازه منفی شدم روز سوم پریودیم بعد اینکه داروهام روقطع کرده بودم ...

منم بار اول بود هنوز پریود نشدی؟من ۴روزه داروهام قطع کردم پریود نشدم ..دیگه رفتم دکتر همه آزمایشات و هیسترو و خراش برام نوشت دو ماه دیگه می رم انجام میدم بدنم یکم استراحت کنه

اره عزیزم ایمنی انعقادی کاریوتایپ انجام دادم  هیسترو هم کردم‌ منم حس میکنم خیلی سرش شلوغ شده ...

اره خیلی شلوغه نمیدونم چکار کنم افسرده شدم ..یکم به خودم استراحت بدم بعد میرم واسه انتقال هیسترو چقدر شد ؟

بچه ها به نظرتون گناه داره تو ماه رمضون انتقال بدیم؟😢

نه اگه زمانش میفته به اون چه اشکالی داره یه پروسه درمانیه دیگه. باز اگه دلت آروم نگرفت زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره بده ازمایشارو خیالت راحت بشه ایشالا انتقال بعدی مثبت میشی  من پریود شم میرم انتقال دو بسته ...

ایشالا عزیزم خیلی روزای بدیه کاش تموم بشه ما هم باردار بشیم خدا بهمون رحم کنه ..یکماه قبل انتقال شروع کن به پیاده رویی 

تو ماه رمضون انتقال بدیم میتونیم روزه بگیریم؟؟؟ 

بنظر من بهتره حتما اول با پزشک تون  مشورت کنین چون تنظیم ساعت داروها و اگه  آمپول بود اونا خیلی مهمه. اگه گفتن مشکلی نداره که خب راحت میگیرید ولی اگه گفتن نه همه چی سر جای خودش باید باشه و نشد روزه بگیرید تا جایی ک میدونم چون پروسه درمانی مشکل نداشته باشه ولی بهتر اینه که بعد توضیح پزشک تون از دفتر مرجع تونم بپرسید که شرایط اینه

خدانکنه دعاکن دلم طاقت بیاره  علایم پسوریازیس زخم میشه پوستت در حد خاریدن نیست اگه بهش رسیدگی ...

اها مرسی عزیزم ...چشم دعات میکنم حتما 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

من الان از دفتر رهبری استفتاء کردم هر وقت جواب دادن اینجا هم میذارم که اگه کسی براش سوال بود و مرجع شون ایشون بودن استفاده کنن.

متن استفتاء رو هم میذارم اگه چیزی خواستین اضافه بشه بگین بفرستم

سلام و خدا قوت ببخشید بنده در حال انجام آی وی اف هستم و احتمالا بعضی مراحلش به ماه رمضان می افته. میخواستم ببینم که
1-چون داروها دقیقا باید سر ساعت مشخص مصرف بشه و با وجود این نمیشه روزه گرفت آیا گناهی متوجه بنده میشه؟
2- اگر سوال یک منتفی بود ینی میشد داروها جوری تنظیم بشه که مانع روزه نشه، آیا صرفا خود عمل تخمک کشی که همراه بیهوشی هست مخل روزه داری هست یا نه؟
3- آیا انتقال جنین که از طریق واژن صورت میگیره باعث بطلان روزه میشه ؟
4- گاه بعد از انتقال جنین به صورت طبیعی یک تا 3 روز لک بینی هم اتفاق میفته حکم این خون چیه؟
خیییلی ممنون.
در پناه حضرت حق

سلام خانما من دو تا دختر دارم و میخواستم برای بعدی جنسیتشو تعیین کنم، خانواده ی شوهرم خیلی اذیت میکنن، تازه با تاپیکتون آشنا شدم

میخواستم بپرسم آی یو آی‌بهتره یا آی وی اف 

میشه بهم بگین درصد موفقیتش چقدره وهزینه ی هرکدوم تو سال گذشته چقدر بوده

ممنون میشم

دعاتون میکنم

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن