2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون. نه دکتر بستری کرد گفت دارو بعد بهش میدم ببینم چقد زردیش پایین اومده 

سلام عزیزم خوبی ببین اصلا گرمش نکن تصلااا اشتباه بزرگیه حتما دمای اتتق بین ۲۴تا ۲۶ باشه بادی آستین بلند و یه  شلوار پاش کم فقط 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ممنون عزيزدلم من همه جا خوندم كه هفته ٢٨ تزريق ميشه و ١٢ هفته بعد زايمان ميكنن براي همين خيلي تر ...

سلام. چیکا جون یادمه گفتی بعد پانکچر ال دی خوردی. من ال دیم جمعه تموم شد الان از دیشب خون آبه ی سیاه ازم خارج میشه. پریود حساب میشه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم تقریبا ۶ماه پیش یکی از دوستام دوقلوهاش به دنیا اومدن یکی با وزن ۲۴۰۰ و اون یکی قل ۱۹۰۰ .از اول ...

من اگه ایشالله به سلامت به ۳۵ هفته برسم که به همتون شام میدم 😅😍😍😍

آره عزیزم میدونم اختلاف طبیعیه. اما دکتر گفت تا وقتی کوچیکه بیشتر از ۸۵٪ وزن بزرگه است نگرانی نداره. الان فسقل من ۷۴٪ کپله است 😔 ایشالله که اختلافشون کم میشه. آخه بزرگتره هم نسبتا تپل‌تر از سنشه 🤣 

دارچین جان انشالا که خیره ولی اختلاف وزن دوقلوها طبیعیه دوقلوهای خواهر من موقع به دنیا اومدن نی ...

ممنونم عزیزم. ای جان خدا حفظشون کنه 🥰🥰🥰

انشالله نی نی‌های منم به هم نزدیک میشن ☺️

سلام عزیزم خوبی ببین اصلا گرمش نکن تصلااا اشتباه بزرگیه حتما دمای اتتق بین ۲۴تا ۲۶ باشه بادی آستین ب ...

سلام عزیزم

الان با تجربه من شمایی، هی مزاحمتون میشم ❤️

بچه‌های من انشالله اوایل تابستون به دنیا میان. برای زیر سرهمی به نظرتون بادی ساده سفید بخرم براشون؟ 

کجااااایی دختر؟؟ خوبی عزیزم؟؟ 

سلام مادر نمونه.خوبم عزیزم.تو حالت چطوره؟بارداری خوش میگذره؟  من یه مدت همه چیو رها کرده بودم.از نظر روانی خیلی تحت فشار بودم خودمو دور کردم که یکم خودمو جمع و جور کنم ایشالله اردیبهشت دوباره شروع میکنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
گفت بیشتر استراحت کن و مایعات زیاد بخور. البته یه جوری گفت که یعنی خیلی هم تاثیر نداره و دست کسی نیس ...

توکل کن به خدا وآروم باش.دکترا یکمم زیادی گیر میدن.انشاله اون قل هم وزنش زیاد میشه

سلام. چیکا جون یادمه گفتی بعد پانکچر ال دی خوردی. من ال دیم جمعه تموم شد الان از دیشب خون آبه ی سیاه ...

دستای گلم اگه کسی در رابطه با این سوال جواب داره بهم بگه ممنون میشم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰